phishing

DEMİRBAŞ MALZEME SATIN ALINACAKTIR

DEMİRBAŞ MALZEME SATIN ALINACAKTIR

DEMİRBAŞ MALZEME SATIN ALINACAKTIR
10 Nisan 2016 - 18:28

DEMİRBAŞ MALZEME SATIN ALINACAKTIR

 

AFYONKARAHİSAR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU

 

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğümüze Bağlı Halk Sağlığı Laboratuvarında Legionella tanı laboratuvarı ve Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarında kullanılmak üzere demirbaş malzeme alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası: 2016/97251

1- İdarenin

a) Adresi: DERVİŞ PAŞA MAHALLESİ DR. MAHMUT HOCA CADDESİ 26 03200 AFYONKARAHİSAR MERKEZ/AFYONKARAHİSAR

b) Telefon ve faks numarası: 2724440430 - 2722151084

c) Elektronik Posta Adresi: hsm03.destek@saglik.gov.tr

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2- İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı: İhale 9 kısım Demirbaş malzeme alımı

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Teslim yeri: Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı laboratuarı

c) Teslim tarihleri: 1. Kısım: Sınıf IIA Biyogüvenlik Kabini 150 cm 45 gün içerisinde teslim edilecektir. Diğer kısımlar 30 gün içerisinde teslim edilecektir.

3- İhalenin

a) Yapılacağı yer: Dervişpaşa Mahallesi Dr. Mahmut Hoca Caddesi 26 03200 Afyonkarahisar Merkez/AFYONKARAHİSAR

b) Tarihi ve saati: 03.05.2016-10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;

4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

Yüklenici cihaz ile ilgili olarak, cihazın ana üreticisinden, cihazın ömrü kadar (10 yıl) yıllık periyodik bakım-onarım, teknik servis ve yedek parça temini sağlanacağını ve Cihazın Türkiye Distribütörü değişse dahi tüm yükümlülüklerin cihazın ana üreticisi firma tarafından üstlenileceğini belgelendirecektir. Yüklenici ücretsiz garanti süresi (2 yıl) bitiminden sonra, ücreti karşılığında, cihazın ömrü boyunca (10 yıl)  periyodik bakım-onarım, teknik servis ve yedek parça temini garantisi vermek zorundadır.

4.3.2.

4.3.2.1. Standarda ilişkin belgeler:

İstekliler, teklif ettikleri ürünlerin veya cihazların TITUBB kayıt/ bildirim işlemini tamamlamış olmalıdır. Teklif edilen ürünlerin veya cihazların T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TITUBB) tarafından onaylanmış ürün numaraları, ihale sıra numarası belirtilmek kaydıyla teklifle birlikte yazılı olarak verilecektir. TITUBB tarafından onaylanmayan ürünlerin alımı yapılmayacaktır; eğer Teklif edilen ürünlerin veya cihazların T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TITUBB) kapsam dışı ise firma bu ürünlerin veya cihazların kapsam dışı olduğunu belgelendirmelidir.

Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında olmayan ürünler veya cihazlar için;

1. Kalem SINIF IIA 2 BİYOGÜVENLİK KABİNİ 150 cm için Cihazın CE veya US veya NSF 49 veya EN 12469 sertifikasından birisinin aslı veya noter onaylı sureti teklif ekinde sunulacaktır.

2.3.4.5.6.7.8.9. Kalemler için Cihaz Yerli ise TSE veya TSEK belgesi; ithal ürün ise bağımsız kuruluşlar tarafından verilen VDE veya FDA veya CE veya IEC veya TÜV veya UL belgelerinden birisinin aslı veya noter onaylı sureti teklif ekinde sunulacaktır.

İhaledeki Tüm Kalemler için; Teklif veren firma üretici ise firma bağımsız kuruluşlar tarafından verilen TSE kalite sistem belgelesinin aslı veya noter onaylı suretini teklif ekinde sunulacaktır. Üretici değil ise Üretici firmaya ait bağımsız kuruluşlar tarafından verilen TSE kalite sistem belgesinin aslı veya noter onaylı sureti ile yetkili satıcısı olduğunu gösteren yetki belgesini teklif ekinde sunulacaktır.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Ürünlere ait orjinal katalog ve Türkçe kullanım klavuzu teklif ekinde sunulacaktır.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 5 (beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:

7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı: Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü Döner Sermaye Satın Alma Birimi Dervişpaşa Mah. Dr. mahmut Hoca Cad. No: 26 AFYONKARAHİSAR adresinden satın alınabilir.

7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Halk Sağlığı Müdürlüğü Döner Sermaye Satın Alma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

 

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

(Basın-301387-www.bik.gov.tr) 

Resmi ilanlar www.ilan.gov.tr’de

YORUMLAR

  • 0 Yorum