phishing

Dazkırı’ya hizmet etmek için yola çıktılar

Dazkırı’ya hizmet etmek için yola çıktılar

Dazkırı’ya hizmet etmek için yola çıktılar
19 Aralık 2018 - 22:03

 

 

Dazkırı AK Parti Belediye Başkan Adayı Şerif Kocatepe, seçim çalışmalarına tüm teşkilat üyeleriyle birlikte başladıklarını, AK Parti Dazkırı İlçe Başkanı Turgay Erdoğdu, yönetim kurulu üyeleri ve halkın desteği ile seçimleri kazanacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz dönem Dazkırı’da bağımsız aday olmasına rağmen çok iyi bir oy oranına sahip olan Şerif Kocatepe iktidar partisinin belediye başkan adayı olarak halkın karşısına çıktı.

Hiçbir şekilde ayrım yapmadan, herkese eşit mesafede olup ilçeye hizmet edeceğini belirten Kocatepe Umut Haber’e yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Dazkırı’da çok güzel bir birliktelik kurduk. Dazkırı ilçemizin iktidarın nimetlerinden daha da çok faydalanması, daha çok yatırımların gelmesi, ve ilçemizin her yönden gelişmesi adına AK Parti belediyeciliğini ilçemizde iktidar yapmalıyız. Vatandaşlarımızın da büyük bir çoğunluğu bu görüşü savunuyor. İlçemiz konum itibariyle, karayolları, ulaşım, kültürel, sosyallik ve diğer bütün yönlerden çok iyi bir pozisyonda. Biz Dazkırı’yı bir adım daha ileriye götürmenin çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bu sebeple vatandaşlarımızdan, AK Parti’ye destek olarak belediyeyi kazandırmasını bekliyoruz. Kazandığımız taktirde iktidarımızla el ele, gönül gönüle, birlik ve beraberlik içerisinde Dazkırı’ya hizmet edeceğiz” dedi.

Turgay Erdoğdu, Dazkırı Büyüyecek ve Gelişecek

AK Parti Dazkırı İlçe Başkanı Turgay Erdoğdu belediye başkan adayı Şerif Kocatepe’nin çok güçlü ve saygın bir aday olduğunu, diğer aday adaylarının da birlik ve beraberlik içerisinde olup belediyeyi kazanacaklarını belirtti. UMUT Haber’e konuşan Erdoğdu, Dazkırı’da yapılmayanı yapmak, çözülmeyeni çözmek, herkesin derdine derman olmak için geleceklerini ifade ederek şunları söyledi, “Yakın bir süre zarfında adayımızın ve partimizin seçim beyannamesi açıklanacak. Dazkırı’yı gerçek anlamda her yönden kalkındıracak olan seçim beyannamemizi bütün vatandaşlarımızın beğeneceğini biliyoruz. Verdiğimiz sözleri ve taahhütleri yerine getireceğiz. Bundan halkımız emin olsun. Değerli Dazkırılı hemşerilerimizden istediğimiz, bizleri desteklemeleri ve kazandırmalarıdır. AK Parti belediyecilik anlayışı içerisinde bütün vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum