phishing

Dazkırı’da mezun olan İmam hatiplilerin mezuniyet coşkusu iftarla birleşti

Dazkırı’da mezun olan İmam hatiplilerin mezuniyet coşkusu iftarla birleşti

Dazkırı’da mezun olan İmam hatiplilerin mezuniyet coşkusu iftarla birleşti
01 Haziran 2018 - 22:00

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılını tamamlanmasıyla 12 öğrenci mezun eden Dazkırı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Belediye Düğün Salonunda düzenlenen mezuniyet töreninde Dazkırı belediyesince iftar yemeği erildi

 

Ramazan münasebetiyle iftar saatinde gerçekleştirilen programa; Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri, İlçe Müftüsü, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenci Velileri ve mezun olan öğrenciler katıldı.

 

Program saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. AİHL okul müdürü Osman Demir konuşmasını yaptı. Okul aile birliği başkanı Mustafa Gökdemir’in konuşmasının ardından okul birincisi Ahmet Horsunlu mezun öğrenciler adına konuşmasını gerçekleştirdi. AİHL 11. Sınıf öğrencilerinden Hakkı Arıkan Kuran-ı Kerim Tilaveti verdi. AİHL öğrencilerinden Seher İnan, Yaşar Kayıhan ve Emre Çekiç ilahilerini söyledi. Ardından iftar yemeğine geçildi. İftar yemeği sonrasında Bayrak ve Kuran-ı Kerim devir teslimi yapıldı. Okul birincisi yaş kütüğüne mezuniyet levhasını çakarak öğrenci ve ailelerinin alkışlarını aldı.Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan okul birincisini tebrik ederek plaket takdim etti. Okul Müdürü Osman Demir iftar ve mezuniyet programını düzenleyen Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

Mezuniyet töreni iftar yemeği sonrasında mezuniyet belgelerinin takdimi ve kep atılmasıyla sona erdi. Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan; mezun olan öğrencilerimizi tebrik ederek üniversite ve iş hayatlarında başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum