phishing

Dazkırı’da Geri Dönüşüm Başladı

Dazkırı’da Geri Dönüşüm Başladı

Dazkırı’da Geri Dönüşüm Başladı
01 Haziran 2018 - 00:19

Dazkırı Belediyesince çevreyi temiz tutmak geri dönüşüme katkıda bulunmak öğrencilere ve halka çevre şuuru aşılamak için okullarda ve ilçe merkezinde yerleri tespit edilerek Geri Dönüşüm kutularını dağıtmaya başladı.

 

Geri Dönüşüm kutularının okullarda ve İlçe merkezindeki caddelerde kullanılacağını belirten Dazkırı  Belediye Başkanı İsmail Taylan; “Plastik, kağıt ve cam atıkları için geri dönüşüm kutuları dağıtıyoruz. Proje ile çevremizi temiz tutmak geri dönüşüme katkıda bulunmak İlçe halkımıza ve öğrencilere çevre şuuru aşılamayı hedefliyoruz. Bilinçsizce doğaya bıraktığımız cam, pet şişe ve naylon atıklar son derece tehlikeli zararlar vermektedir.

 

Bu nedenle bilinçlenmenin öncelikle çocuklarımızdan başlamasını düşündük. Ben öğrencilerimizden ve halkımızdan çalışmalarımıza destek olmalarını istiyorum. Geri dönüşümü sağlanabilecek atıkların çöpe gitmesini önüne geçmek ve doğayı korumak üzere dağıtılan kutular belirli periyotlarda toplatılacak. Hemşehrilerimizden kağıt, karton, plastik, pet şişe ve cam gibi geri dönüşümü mümkün olan maddeleri diğer atıklardan ayrı olarak geri dönüşüm kutularına atmalarını talep ediyoruz." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum