phishing

Çocuklarımıza Daha İyi Bir Gelecek Sunabilmek İçin, Eğitim Ailede Başlar!!

Çocuklarımıza Daha İyi Bir Gelecek Sunabilmek İçin, Eğitim Ailede Başlar!!

Çocuklarımıza Daha İyi Bir Gelecek Sunabilmek İçin, Eğitim Ailede Başlar!!
08 Mart 2018 - 12:34

Uzman Psikolog Duygu ÖZCAN tarafından Dinar 125. Yıl Öğrenci Velilerine Aile Eğitimi Verildi.Dinar 125. Yıl Anaokulu  Müdürü Tutku METİN ve Denetimli Serbestlik Kurum Psikoloğu Duygu ÖZCAN, Okul öğretmenleri Ayşe Nur AYDIN,Ayşe HORZUM ve Hülya ÇELİK tarafından planlanan ve yürütülen  7 Adımda Aile Eğitimi Projesi Kapsamında ilk oturum SPK YBO Konferans salonunda gerçekleştirildi. Uzman Psikolog Duygu ÖZCAN tarafından Aile İçi İletişim ve Cinsel İstismar konusunda  okul velileri ve öğretmenlere verilen eğitimde, ailelerin çocuklarıyla yaşadıkları problemler hakkında görüşmeler  yapıldı. Ayda iki oturum halinde planlanan eğitimin Çocuğun Davranışlarında Ödül ve Cezanın Yeri-Olumlu Disiplin’ konulu 2. Oturumu ‘29 MART  Perşembe günü yapılması planlanmaktadır.

Anaokulu çocuğun gelişimi için önemli olduğu kadar, ailenin kendini geliştirmesi açısından da oldukça büyük bir etki payına sahiptir. Ailelerin, çocuklarının ALTIN ÇAĞI olan Okul Öncesi Dönemlerinde gelişimleri hakkında bilgi sahibi olmalarını, yaş gruplarına göre gelişim özelliklerini tanımalarını ve çocuklarının olumlu bir karakter oluşturmalarına destek olmalarını sağlamak amacıyla  Dinar 125. Yıl Anaokulu tarafından planlanan ve   Uzman Psikolog Duygu ÖZCAN ‘ın verdiği  ailelere yönelik 7 Oturumluk bir eğitim planlaması yapılmıştır.

Okul Müdürlüğünden: Ailelerimize yönelik düşündüğümüz aile eğitiminde projemizde yer alan Denetimli Serbestlik Psikoloğu Duygu ÖZCAN’a, özverisi ve başarılı sunumu için , okul öğretmenlerimiz Ayşe Nur AYDIN, Ayşe  HORZUM ve Hülya ÇELİK ‘e eğitim kapsamında verdikleri emek için teşekkür ederim. Eğitimimize katılan velilerimizin ilgileri için kendilerine teşekkür eder, katılımlarının devamını dilerim.

 Sağlıklı bireyler için sağlıklı bir aile ortamı oluşturulmasında aile eğitimlerinin çok faydalı olacağına inanıyoruz.

Unutulmamalı ki Çocuklarımıza Daha İyi Bir Gelecek Sunabilmek İçin,  Eğitim Ailede Başlar!!

YORUMLAR

  • 0 Yorum