phishing

Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş’ın ilk mesajı

Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş’ın ilk mesajı

Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş’ın ilk mesajı
10 Aralık 2018 - 17:31

 

 

Adaylardan ilk mesajlar gelmeye başladı. Akparti Çobanlar Belediye Başkan adayı Ali Altuntaş yaptığı açıklamada kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek “Omuzlarımıza yüklenen görev ve sorumluluğun bilincindeyim.” Dedi.

Çobanlar Belediye Başkan adayı Ali Altuntaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

Değerli Hemşehrilerim;

 

AK Parti Genel Merkezimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile,31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Çobanlar Belediye Başkan Adaylığı görevini şahsıma tevdi etmiştir.

Omuzlarımıza yüklenen görev ve sorumluluğun bilincindeyim.

Bu kutlu görevin şahsıma tevdi edilmesinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ,İl Başkanımız Av.Hüseyin Sezen’e, Orman ve Su İşleri eski Bakanımız, milletvekilimiz Prof.Dr.Veysel Eroğlu’na, milletvekillerimiz Av.Ali Özkaya ve Av.İbrahim Yurdunuseven’e, İlçe Başkanımız Cengiz Ceylan’a ,temayül yoklamalarında vermiş oldukları destek ve duymuş oldukları güvenden dolayı teşkilat mensuplarımıza, saha anketlerinde desteklerini esirgemeyen, Çobanlar gelişmeli, Çobanlarlı sevinmeli diyen siz değerli hemşerilerime şükranlarımı sunarım. Allah hepinizden razı olsun.

 

Tevazu, samimiyet ve gayret ile,

Haydi Bismillah..

 

Şimdi Vakit Çalışma Vakti

#Vakit Çobanlar vakti

#Çobanlar Gelişecek

#Çobanlarlı Sevinecek

YORUMLAR

  • 0 Yorum