phishing

Çiftçi, CHP iktidarını bekliyor

Çiftçi, CHP iktidarını bekliyor

Çiftçi, CHP iktidarını bekliyor
15 Ağustos 2017 - 10:19

Çiftçi, CHP iktidarını bekliyor

 

Milletvekili Köksal: Üst akıl deyip üst aklın markası haline gelen kolanın fabrikalarını açıyorlar. Çiftçi ve üretici, yeni, halkçı ve devrimci politikalar bekliyor. Çiftçi, CHP iktidarını bekliyor

 

KURTULUŞ-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Dinar, Sultandağı, Çay, Hocalar, Başmakçı ilçeleri ile bu ilçelere bağlı belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Köksal, arpa ve buğday ithalatının çiftçinin ocağına incir ağacı diktiğini söyledi. CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal, Dinar ilçesi ile ilçeye bağlı Yıprak Köyü’nde CHP Dinar İlçe örgütü üyeleri ile birlikte vatandaşları ziyaret ederek sıkıntıları dinledi.  Ülke genelinde olduğu gibi Tarım ve Hayvancılıkta zor günler yaşayan Yıpraklı vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Köksal’a Yıpraklı vatandaşlar günlerdir sularının akmadığını söylediler. Köksal, sorunları yerinde tespit ederek vatandaşlarla birlikte çözüm üretmek için çalıştıklarını kaydederken, su sorunun çözülmesi için ilgili tüm mercilerle irtibata geçeceğini belirtti.

LAFA GELİNCE MİLLİ

Daha sonra Sultandağı İlçesi ile ilçeye bağlı Dereçine, Yeşilçiftlik kasabalarını ardından da Çay İlçesi ile ilçeye bağlı Derensinek Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Köksal, Türk Tarımı'nın arpa ve buğday ithalatı dolayısıyla bitme noktasına geldiğini ifade etti. Köksal, "Lafa gelince yerli ve milli politika üreten bir yönetim var. Bunlara kalsa, Türkiye tarihinin en iyi, en güzel, en fazla üretimi olan dönemini yaşıyor. Oysa gerçek öyle değil" dedi.

TÜRKİYE BUĞDAY AMBARI AMA İTHAL EDİYORUZ

Hocalar İlçesi’nde kahvehaneleri ziyaret eden daha sonra ise Başmakçı İlçesi ile Yaka Köyü’nde CHP Başmakçı İlçe örgütü ve İl Genel Meclisi üyesi ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Köksal,  Türkiye'nin üretimle öne çıkmadığını belirterek, "Milli ve yerli sloganı atıldıkça tarımın altı oyuluyor. Buğday ambarı olarak bilinen Türkiyemiz, buğday ithal ediyor. Anadolu'da en çok üretilen ürünler arasında yer alan arpa, ithal listesinde ön sıralarda. Ziraatteki her ithalat, çiftçinin ocağına incir ağıcı dikiyor" diye konuştu.

KOLA FABRİKALARINI AÇIYORLAR

Ziyaretleri kapsamında son olarak Susuz Kabasında vatandaşlarla bir araya gelen Köksal, şöyle devam etti: "Üst akıl, üst akıl diye kimliği belli olmayan birilerine sataşanlar, o üst akılların rehberliğiyle ziraat ürünlerimizi ithal ediyorlar. Üst akıl deyip üst aklın markası haline gelen kolanın fabrikalarını açıyorlar. Çiftçi ve üretici, yeni, halkçı ve devrimci politikalar bekliyor. Çiftçi, CHP iktidarını bekliyor."

YORUMLAR

  • 0 Yorum