phishing

CHP'li Uyan: CHP iktidarında işe alım ve yükselmede liyakat esas alınacak

CHP'li Uyan: CHP iktidarında işe alım ve yükselmede liyakat esas alınacak

CHP'li Uyan: CHP iktidarında işe alım ve yükselmede liyakat esas alınacak
07 Haziran 2018 - 02:14

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ahmet Hakan Uyan, CHP iktidarında işe alım ve işte yükselme süreçlerinde siyasi kayırmacılığa son vererek, liyakati esas alacaklarını ifade etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar 2. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Hakan Uyan, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerine ara vermiyor. Uyan Dinar CHP İlçe örgütü üyeleri ile birlikte ilçe merkezinde mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Daha sonra beraberindekilerle birlikte ilçe bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Uyan burada da köy halkının sorunlarını dinledi.

GSS PRİMLERİ HAZİNE'DEN KARŞILANACAK

CHP iktidarında sağlık hizmetlerinin ücretsiz sağlanması ilkesinin benimseneceğini kaydeden Uyan, "Sağlık hizmetlerinde katılım payı, ilave ücret vb. ödemeleri kaldıracağız. Prim ödemiş olmayı sağlık hizmeti almanın ön koşulu olmaktan çıkaracağız. Aile Sigortası kapsamındaki tüm yurttaşlarımızın GSS primlerini Hazine’den karşılayacağız. Bu yurttaşlarımızın GSS borçlarının tamamını sileceğiz. Kişi başına düşen sağlık personeli sayısını kademeli olarak AB ülkeleri düzeyine çıkaracağız. Hekim ve sağlık personeli dağılımındaki bölgelerarası eşitsizlikleri gidereceğiz. Hastane ve doktor randevu telefonlarını ve sağlık kurumlarına erişim için kullanılan toplu taşıma hizmetlerini ücretsiz yapacağız. Kademeli sevk sistemini yeniden hayata geçirerek, vatandaşların sevk zinciri içerisinde istedikleri sağlık kuruluşu ve hekime gidebilmelerini sağlayacağız" dedi.

POLİSİMİZE, ASKERİMİZE 3600 EK GÖSTERGE VERECEĞİZ

Vatandaşlardan CHP iktidarına destek isteyen Uyan, "Güvenlik güçlerini her türlü siyasal yapılanmanın dışında tutacağız. Emniyet Genel Müdürlüğü’nü ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ni çıkar ilişkilerinden ve örgütlü kuşatmalardan arındıracağız. Güvenlik personelinin işe alım ve işte yükselme süreçlerinde siyasi kayırmacılığa son verecek, liyakati esas alacağız. Milli İstihbarat Teşkilatı’nı tek adamın değil, ulusumuzun ve yurttaşlarımızın çıkarlarını gözeten bir kurum haline getireceğiz. Özlük haklarının iyileştirilmesi kapsamında, polise 3600 ek gösterge vereceğiz. Güvenlik güçlerinin yetenek ve donanımlarını geliştireceğiz. Güvenlik güçlerinin halkla daha iyi ilişkiler kurabilmeleri ve zor şartlarda görev yapabilmeleri için etkili psikolojik destek almalarını sağlayacağız. İstihbarat kurumlarına komuta, kontrol ve bilgi sistemlerinde yüksek teknolojiyi kullanabilme olanak ve yeteneklerini kazandıracağız. Astsubaylara 3600 ek gösterge hakkı tanıyacağız. Astsubayların çalışma saatlerini ve koşullarını iyileştirecek, tazminat sorunlarını çözeceğiz. Astsubayların göreve başlangıç düzeylerini 9/2’ye çıkaracağız. Astsubay meslek yüksek okullarını lisans seviyesine yükselteceğiz. Uzman jandarmaların statü problemini çözeceğiz. Uzman jandarma okulunda geçen süreyi hizmete sayacağız" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum