phishing

CHP’liler ‘hayır’ turuna çıktı

CHP’liler ‘hayır’ turuna çıktı

CHP’liler ‘hayır’ turuna çıktı
18 Ocak 2017 - 16:01

CHP’liler ‘hayır’ turuna çıktı

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Çengel, CHP Çay İlçe Başkanı Ali Selvi ve partililer, birlikte referandum çalışması yaptılar.

Çalışmalar konusunda açıklama yapan CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, "Bu referandum çocuklarımızın geleceği açısından cumhuriyetimizin ve demokrasimizin geleceği açısından çok önemli. Bu süreçte halkımıza neden hayır dediğimizi anlatıyoruz. Ancak bir o kadar önemli olan diğer bir konu da  seçim günü sandık güvenliğinin sağlanmasıdır. Öncelikle seçmen listelerini kontrol edeceğiz. Mahallemizde ya da apartmanımızda sahte seçmen var mı kontrol edeceğiz. Seçim günü hep birlikte sandıklara sahip çıkacağız. Vatandaşımızın oyların geleceği ile ilgili bir kuşkusu olmasın” dedi.

 

BİZ BU SİSTEME HAYIR DİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ise “Önümüzde hepimizin geleceğini ilgilendiren bir seçim var. Bu referandumda bizden devleti tek adamın iki dudağı arasına bırakmamızı istiyorlar. Bu ne derece doğrudur? Tek adam hem yargıya hem yasamaya hem de yürütmeye hakim olacak. Kendisini denetleme konumunda olanları bile, o atayacak. Kanunları o yapacak. Senin mahsulünün kaç para edeceğine de, emekli maaşına da o karar verecek. Biz bu sisteme hayır diyoruz. Biz ülkemizi birlikte yönetelim diyoruz" diye konuştu.

Ziyaret sırasında Eber Gölü'nde ölü balıklar olduğu yönünde duyumlar alınması sonrası Eber Gölü kenarına giden CHP heyeti burada balıkçıları dinledi. CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, balık ölümlerinin bir çevre felaketi olduğuna dikkat çekti. Köksal, “Bu görüntü uygar dünyaya ve Afyonkarahisar’a da yakışmamaktadır” diyerek, konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne taşıyacağını ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum