phishing

CHP il yönetiminden Karaadilli çıkartması

CHP il yönetiminden Karaadilli çıkartması

CHP il yönetiminden Karaadilli çıkartması
08 Şubat 2018 - 20:25

CHP İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan kurultay sonrası kolları sıvayarak belde ziyaretlerine başladı. Beraberinde Şuhut İlçe başkanı Atilla Kahraman, il yönetim kurulu üyeleri Cemalettin Gülnaz, Yusuf Caner ve Ömer İnci ile birlikte Karaadilli beldesini ziyaret eden CHP’li yöneticiler kahvehaneleri ziyaret etti. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP heyetine özellikle geçtiğimiz günlerde yapılan CHP Kurultayı hakkında sorular sorulması dikkat çekti.

Demirkırkan “Ülkemizin zor günler yaşadığı bu günlerde CHP halkın umudu olmaktadır. 2019 seçimleri öncesi tüm kadrolarımızı yenileştirdik. Artık seçim gününü bekliyoruz. Tamamıyla demokratik şartlarda yapılan bu kurultay tüm siyasi partilere örnek teşkil etmelidir. Kurultayımızda seçimin yanında, halkımızın sorunları ve çözüm önerilerinin de paylaşıldı” şeklinde konuştu.

MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN DUA EDİYORUZ

CHP İl başkanı Demirkırkan Afrin Harekatı sonrası gelen şehit haberlerini üzülerek takip ettiklerini belirterek “Ordumuz, Mehmetçiklerimiz bizlerin rahatı için, huzuru için Suriye topraklarında harekat yürütmektedir. Gerek PKK, gerek se PYD/YPG teröristlere karşı mücadele eden tüm Mehmetçiklerimiz için dua ediyoruz. Düne kadar PKK ile aynı masaya oturup pazarlıklar yapan, FETÖ ile kol kola yürüyüp sonunda aldatıldık diyen, İŞİD’li komutanları hastanemizde tedavi ettirip silah veren, PYD lideri Salih Müslim’i kırmızı halılarla karşılayıp, kırmızı pasaport veren iktidarın bu harekatı iç politika malzemesi yapmasını doğru bulmuyoruz. Bu vatan hepimizin. Mehmetçik hepimizin askeri” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum