phishing

CHP İl Başkanı : havuz medyasının yazmadığı ve yazamadığı bir Filistin gerçeğinden bahsedeceğim

CHP İl Başkanı : havuz medyasının yazmadığı ve yazamadığı bir Filistin gerçeğinden bahsedeceğim

CHP İl Başkanı : havuz medyasının yazmadığı ve yazamadığı bir Filistin gerçeğinden bahsedeceğim
25 Mayıs 2018 - 01:29

CHP İl Başkanlığı haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin konular değerlendirilerek Filistin’li Vatandaşlara Vize Uygulaması Yapılırken Katil İsrail Devletine Neden Vize Uygulaması Yapılmamakta olduğu sorusu soruldu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Savaş Erdoğan haftalık basın açıklamasını milletvekili adaylarıyla birlikte yaptı.

 

Başkan Erdoğan Konuşmasına ;”Bugün haftalık olağan basın açıklamamızı Milletvekili Adaylarımız ile birlikte onları size tanıtarak gerçekleştireceğiz. Onlara söz vermeden önce size havuz medyasının yazmadığı ve yazamadığı bir Filistin gerçeğinden bahsedeceğim.” Diyerek başladı.

 

Erdoğan basın toplantısında sözlerini şöyle sürdürdü;”Bilindiği üzere kaç Cuma namazı geçmesine rağmen Filistin’e gidemeyen AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin halkına uygulanan vize gerçeği milletimizden saklamaktadır. Havuz medyası tamamen demogoji üzerine kurduğu, sözde AKP iktidarının Filistin’den yanaymış gibi yaptığı haberlerin gerçek dışı olduğunu maalesef bir kaç haber kanalından başka yayınlayan ve gerçekleri halkımıza gösteren bir yayın kuruluşları yoktur. Her zaman söylüyoruz halkımızın aklıyla oynamalarına izin vermeyeceğiz.

 

Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’nin dün yaptığı açıklamada söylediği gibi;

 

Filistin’li vatandaşlarımız Türkiye’ye gelmek istediklerinde vize uygulaması yapılırken, katil İsrail Devletinin vatandaşlarının ülkemize gelmesinde ise vize uygulamasının yapılmaması tam bir skandaldır. Bu skandal halkımızdan gizlenmekte, meydanlarda katil İsrail diye bağırırken ise kapalı kapılar ardında İsrail’e destek ve işbirliği tüm hızıyla devam etmektedir.

 

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye Büyük Millet Meclis’inde İsrail ile yapılan tüm antlaşmaların iptal edilmesini öngören teklifimiz Cumhur ittifakının oyları ile red edilmiştir. Bu mudur Filistin’e destek, bu mudur Müslüman’a ve mazluma destek? Artık halkımızı kandıramayacaksınız.

 

Miraç Gecesi Suriye’de Müslümanların vurulmasına göz yumanlar, Irak’ta Ramazan Ayında 1.5 Milyon Müslüman’ın ölmesine sebep olan ABD askerlerine evlerine dönmeleri için duacı olanlardan, Orta Doğu’yu kan gölüne çeviren BOP Eş Başkanı’ndan Emperyalizm ve yerli işbirlikçilerinden artık hesap sormayacak mıyız?

 

Yerli ve Milliyiz diyen,

 

EYY AMERİKA,

 

EYY İSRAİL diyen,

 

Sonra da tüm kalelerimizi onlara satanlardan, tarımı bitirenlerden, ekonomiyi çökme noktasına getirenden, varlıklarımızı ve geleceğimizi faiz lobilere teslim eden bu zihniyete artık tamam diyoruz.

 

Kudüs'te yapılan katliamlar nedeniyle Yenikapı'da geçtiğimiz günlerde AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenen "Zulme Lanet, Kudüs'e Destek" mitingi sadece milletimizin Dini duygularının sömürülerek oy avcılığı için yapılan bir mitingdir. İktidar miting yapmaz icraat yapar. Halkımızın zekasını küçük görerek akıllarıyla oynamaya çalışan, düzenledikleri miting ardından gemicikleri ile İsrail’e petrol taşıyan bu işbirlikçi iktidara artık hesap sorma vakti gelmiştir.

 

Annelere sesleniyorum,gençlerimize sesleniyorum, şehrimizin cesur yürekli insanlarına sesleniyorum. Bu seçim bir ideoloji seçimi, sağ sol seçimi değildir. Bu seçim ülkemizin var oluş, yok oluş seçimidir.

 

Sevgili Ak Partili kardeşim,

 

Sevgili Ülkücü kardeşim,

 

Sevgili Muhafazakar kardeşim,

 

Gelin Birlikte ülkemize barışı,mutluluğu,umudu getirelim,

 

Gelin birlikte ükemizi yeniden inşa edelim..

 

Bu iktidara artık 24 Haziran’da tamam deme vakti gelmiştir. Bu işe artık tamam diyecek, Yargıyı ve Adaleti düzeltecek, Cumhurbaşkanı olduğu günün ardından toplumsal barışı getirecek, dış yatırımcıya güven verecek,Devlet’te liyakatı sağlayacak, eğitimde bize çağ atlatacak,

 

Büyük bir dönüşüme gençlerimiz ve kadınlarımız ile başlayan Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce 25 Mayıs Cuma günü saat 17:00’da Afyon Cumhuriyet Meydanı Anıtpark’ta, Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklar olan zaferin kentinde halkımızla büyük bir buluşma gerçekleştirecektir.Tüm halkımızı 25 mayıs saat:17.00 de Anıtpark meydanına bekliyoruz.”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum