phishing

Çetinkaya: Artık kimseye ceketimi tutturmam

Çetinkaya: Artık kimseye ceketimi tutturmam

Çetinkaya: Artık kimseye ceketimi tutturmam
10 Kasım 2018 - 21:24

 

 

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya 2014 yılında kaybedilen seçimde yaptıkları hatalardan ders çıkardıklarını söyleyerek, geçen dönem yapılan bir yanlışı şöyle anlattı: “Geçen seçim bir engel yaşamıştım. Biliyorsunuz berber çırakları bahşiş almak için ceketinizi tutar. Bu herkese yapılır. Orada bir söz çıktı. Şimdiden ceketini tutturuyor diye bir söz çıktı. Artık eşim dahil kimse benim ceketimi tutamaz. Tutturmam” dedi.

 

GAFİL AVLANDIM

 

Bir önceki seçimde yaptıkları hatalar noktasında özeleştiri yaptığını söyleyen Çetinkaya, yapılan hataları şöyle özetledi: “Hem meclis üyesi listelerinde ve bazı konularda ben karışmamıştım. Özellikle müdahil olmamıştım. Çünkü sadece millete odaklanmıştım. Bu noktada gafil kaldığımı düşünüyorum. Şimdi bu hatayı yapmayacağız. Liyakat ve etrafımızdaki insanlar konusunda önemsemediğimiz noktalarda halk nazarında negatif etkileri olduğunu gördüm. Şimdi bunları toparlıyoruz.”

 

BENİ HİÇ BİR ZAMAN ARKA KOLTUKTA GÖRMEYECEKSİNİZ

 

Yapılan hatalar noktasında özeleştiri yapan Çetinkaya, konuşmasını şöyle sürdürdü: “En küçük ayrıntılara dikkat ediyoruz. Bu seçimde beni hangi arabada olursa olsun kimse beni arka koltukta görmeyecek. Bindiğimiz arabada kesinlikle film cam olmayacak. Yanımızda fotoğraf çeken arkadaşlarımızın dışında kimse olmayacak.”

 

EŞİME BİLE CEKETİMİ TUTTURMAM

 

Geçen dönem berberde yaşadığı bir hadiseden de ders çıkardığını söyleyen Çetinkaya: “Geçen seçim bir engel yaşamıştım. Biliyorsunuz berber çırakları bahşiş almak için ceketinizi tutar. Bu herkese yapılır. Orada bir söz çıktı. Şimdiden ceketini tutturuyor diye bir söz çıktı. Artık eşim dahil kimse benim ceketimi tutamaz. Tutturmam. Bunlara dikkat ediyoruz.” Dedi.

 

Afyon Postası

YORUMLAR

  • 0 Yorum