phishing

Çetinkaya: Afyon üreterek gelişecek

Çetinkaya: Afyon üreterek gelişecek

Çetinkaya: Afyon üreterek gelişecek
21 Aralık 2018 - 02:21 - Güncelleme: 22 Aralık 2018 - 08:19

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar'da hayata geçirecekleri üretim hamlesi ile kentin üreterek gelişeceğini söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında; Ertuğrul Gazi, Osman Gazi, Veysel Karani, Karşıyaka ve Sahipata mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya kurum ve Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri kapsamında ise; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ayakkabıcılar Odası, Tarım Kredi Kooperatifi, Elektrikçiler Elektronikçiler Odası, Ziraat Odası Başkanlığı, İŞKUR İl Müdürlüğü, AKSA Doğalgaz İl Müdürlüğü ile TEMPO Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti.  

TARAFTARLARLA BİRLİKTE MAÇ İZLEDİ

Her zaman halkın içinde olduğunu ve olmaya da devam edeceğini kaydeden Çetinkaya, hafta sonu AFJET Afyonspor ile İstanbulspor karşılaşmasını maraton tribünde taraflarla birlikte izledi. Maç boyunca renkli görüntülerin yaşandığı karşılaşmada Çetinkaya’ya taraftarlar büyük ilgi göstererek kendisiyle sık sık hatıra fotoğrafı çekindiler.

TARIM PROJELERİ MASAYA YATIRILDI

Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar'la bir araya geldi. İl müdürlüğündeki tüm birimleri tek tek ziyaret eden Çetinkaya, İl Müdürü İbrahim Acar'la tarım projeleri hakkında istişarede bulundu. İl Müdürü Acar'a "Teknolojik Sera" projesi hakkında bilgiler veren Çetinkaya, "Bilindiği üzere Afyonkarahisar tarım nüfusunun yoğun olduğu bir kent. Sayın Müdürümüzden Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ilimize sera üretim üstü yapma planını duyduk. Müdürümüze Teknolojik Sera projemizi anlatarak projemizin ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha gördük. Ziyaretimizde tarımdaki toplulaştırma konusuna da değinerek konunun önemden bahsettik. Yapacağımız üretim hamlesinin altyapısını ve konuyla ilgili oluşturacağımız tarıma dayalı OSB projemizi müdürümüzle paylaştık. Afyonkarahisar'ın, İstanbul kırmızı et sektörünün yüzde 30'una hükmettiğini iyi ürettiğimizi fakat doğru pazarlayamadığımız görüşünde yetkililerle birleştik. MHP Milletvekilimiz sayın Mehmet Taytak'tan Afyonkarahisar'ın da kenevir ekilen iller arasına girmesi için yaptığı çalışmalarla ilgili aldığımız müjdeyi il müdürümüz ile paylaştık." dedi.

EĞİTİM SEVİYESİ DAHA YÜKSELMELİ

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ı ziyaret eden Çatinkaya, Yalçın ile birlikte Afyonkarahisar'ın mevcut eğitim durumunu görüştü. Çetinkaya, kentin eğitim seviyesinde belirli bir noktada olduğunu ancak bu seviyenin artırılması için yapacağı çalışmaları Yalçın'a aktarmasının ardından müdürlük bünyesindeki birimleri ziyaret etti.

BELEDİYE ESNAFI KORUYACAK

Ayakkabıcılar Odası'nı ziyaret eden Çetinkaya Oda Başkanı Şükrü Kosdak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ayakkabıcı esnafının açık desteğini alan Çetinkaya, ayakkabıcı esnafı ve tüm esnafın sorunlarını dinledi. Esnafın sorunlarını bildiğini kaydeden Fatih Çetinkaya, "Yapacağımız kentsel dönüşüm hamlesi ile çarşı etrafındaki mahallerde kentsel dönüşüm ile bölge nüfusu yaklaşık 8 kat artacak. Esnafımızın hitap edeceği müşteri potansiyeli de böylelikle artmış olacak. Ayrıca trafik sorunundan dolayı oluşan müşteri kaybını da yine kentsel dönüşüm ve otopark projemizle çözüleceğiz. Her şeyden önemlisi insanımızın harcadığı paranın şehir içinde kalması fikrinden hareketle kentsel dönüşüm ile oluşan mahallerde jeotermal ısıtmanın ve ucuzluğundan hasıl olacak paranın esnafımıza sirayet etmesini sağlayacağız. Yine uluslararası kapital firmaların esnafımızı da zarar vermesini önleyeceğiz. Bizim dönemimizde Belediye esnafı koruyacak." ifadelerini kullandı.

ELEKTRİKÇİLER ODASINDAN TAM DESTEK

Elektrikçiler Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Çetinkaya, oda üyelerinin önerilerini dinleyerek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Oda Başkanı Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri Çetinkaya'nın yanında oldukları belirterek, her türlü göreve hazır olduklarını dile getirdiler.

AFYON'DA KENEVİR EKİLEN İLLER ARASINA ALINACAK

Daha sonra Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Çetinkaya, burada da istek ve talepleri dinleyerek projelerini anlattı. Ziyarette Oda Başkanı Çankaya Afyonkarahisar'ın kenevir ekilen iller arasına alınması için İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvuru yaptığını söylemesi üzerine konuşan Çetinkaya, MHP Milletvekili Mehmet Taytak'ın konunun takipçisi olduğunu ve Afyonkarahisar'ında kenevir ekilen iller arasına alınması için çalışma yaptığını söyleyerek, "Bu konuda Sayın Milletvekilimiz Mehmet bey ciddi bir çalışma içerisinde kendisi bizlere ilimizin kenevir ekilen iller arasına alınacağı müjdesini iletti." dedi.

Çetinkaya ziyarette Oda Başkanı Çankaya ve yönetim kurulu üyelerine Teknolojik Sera projesi hakkında da bilgiler verdi.

KONUTLAR JEOTERMAL ENERJE İLE ISINACAK

AKSA Doğalgaz Müdürü Tuncay Gezer'i ziyaret eden MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Müdür Gezer’e, doğalgaz ve jeotermal ısınma hakkındaki projeleri  ile ilgili bilgiler verdi. Kurumda bulunan vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, başta kentsel dönüşüm alanı olmak üzere konut ısınmalarında konutlara jeotermal ısıtmanın verilebileceği hakkındaki projelerin anlattı.

HEM DEVLET HEM MİLLET KAZANACAK

İŞKUR Afyonkarahisar İl Müdürü Ahmet Karakaya'yı da ziyaret eden Çetinkaya, fizibilitesi biten teknolojik sera ve istihdam projesi hakkında bilgiler verdi. Müdürü Karakaya ile Teknolojik Sera projesinin kanuni alt yapısını görüşen Çetinkaya, istihdam projesi ile hem devletin hem milletin kazanacağını söyledi.

MAHALLELERDE ALT YAPI EKSİKSİZ OLACAK

Ev ziyaretlerinde de bulunan Çetinkaya, vatandaşlardan gelen en büyük talebin işsizlik olduğunu ve özellikle yoğun yağmurlarda yağmur suyu alt yapısının yeterli olmadığı sıkıntılarının kendisine iletilmesi üzerine, "Allah'ın izni halkımızın teveccühü ile göreve geldiğimiz takdirde hayata geçireceğimiz projelerimizle ile gerek istihdam gerekse de alt yapısı eksiksiz sağlam yaşanabilir mahalleler oluşturacağız." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum