phishing

Canlı hayvan fuarı açılıyor

Canlı hayvan fuarı açılıyor

14 Eylül 2017 - 10:06

Canlı hayvan fuarı açılıyor

 

13-16 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar Hayvancılık, Süt ve Et Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanları ve Canlı Hayvan Irkları Fuarı’nın basın bilgilendirme toplantısı Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nda gerçekleşti.

 

ÖMER BAĞLAN-Afyonkarahisar Hayvancılık, Süt ve Et Teknolojileri, Çiftlik Ekipmanları ve Canlı Hayvan Irkları Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 13-16 Eylül 2017 tarihleri arasında Afyonkarahisar Ticaret Borsası'nın inşa ettirdiği Canlı Hayvan Borsası'nda gerçekleştirilecek. 95 firma ve 250 markanın katılacağı fuarda 2 bin canlı hayvan açık artırmayla satılacak. Ayrıca fuar süresince gerçekleşecek birçok etkinliğin yanı sıra koç takası, yerli buzağı güzellik yarışması, damızlık sığır yarışması, koyun ve keçi yarışmaları düzenlenecek.

STK’LARDAN FUARA BÜYÜK DESTEK

Afyonkarahisar Canlı Hayvan Borsası’nda 4 gün boyunca sürecek fuar ile ilgili basın toplantısı Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Arap, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler,  Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi'nin yanı sıra Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Yardımcısı İbrahim Göbel, Damızlık Koyun, Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Serdar Lökçü, Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Kelem, Afyonkarahisar Süs Tavukları Yetiştiricileri Derneği Başkanı Özcan Çetin, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve basın mensupları katıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum