phishing

“Çakallarla dans 4” galasında herkes dondu kaldı!!!

“Çakallarla dans 4” galasında herkes dondu kaldı!!!

“Çakallarla dans 4” galasında herkes dondu kaldı!!!
22 Ekim 2016 - 14:05

“Çakallarla dans 4” galasında herkes dondu kaldı!!!

 

 

 “Çakallarla Dans 4” sinema filmi galasında sahnede konuşma yapan oyuncular, tüm salonu Mannequin Challenge yapmaya davet edince, salonda bulunan herkes olduğu yerde 20 saniye dondu kaldı.

Sosyal medyada hızla yayılan Mannequin Challenge akımı ile eğlenceli başlayan gala gecesine Derya Baykal ve kızı Ferhan Şensoy, Bülent Serttaş ve oğulları, Timur Acar’ın oyuncu eşi Eda Özerkan, Ömür Gedik, Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner, Doğukan ve Batıkan Manço, Şebnem Özinal ve eşi Şefik Öztek gibi ünlü isimler katıldı.

“Çakallarla Dans”ın fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin ve kadroya yeni katılan Hande Katipoğlu ile macera kaldığı yerden devam ediyor… Merakla beklenen serinin son filmi ‘‘Çakallarla Dans 4’’ 25 Kasım’da seyircisiyle buluşuyor.

Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği sinema filminin çekimleri 4 hafta boyunca İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleşti…

Kahramanların kendilerine miras kalan bir gömü haritasının peşine düşmesiyle olayların ardarda birbirini takip ettiği filmin yönetmeni Murat Şeker, “Çok eğlenceli, içimize sinen, bol kahkahalı bir film oldu. 25 Kasım için çok heyecanlıyız’’ dedi.

 

Çakallar Dans 4 filmi konusu:

Muhasebeci Servet (İlker Ayrık), Kayınço Gökhan (Şevket Çoruh), Köfte Necmi (Timur Acar) ve Del Piero Hikmet (Murat Akkoyunlu)…

Kahramanlarımız hayat tarafından fakirlikle terbiye edilirken, maddi imkansızlıklardan dolayı aynı evde yaşamaya başlamıştır.

Günün birinde Berber Hüseyin abi, elinde bir ’’Harita’’ ile çıkagelir. Almanya ’daki dayıoğlu ölmüş, vasiyet olarak da bu haritayı bırakmıştır. Bunun bir gömü haritası olduğuna kanaat getiren kahramanlarımız, yakaladıkları bu umut ışığının peşinden Edirne’ye doğru yola çıkarlar.

Gerçekten gömü var mıdır?

Fakirlikten kurtulup zengin olacaklar mıdır?

Çakallık yapmadan para kazanmak mümkün müdür?

 

Ve olaylar gelişir…

YORUMLAR

  • 0 Yorum