phishing

Bu senede mi hayal olacak?

Bu senede mi hayal olacak?

Bu senede mi hayal olacak?
22 Kasım 2017 - 17:39

Bu senede mi hayal olacak?

 

Spor Toto BAL Ligi 8. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Sandıklıspor’da Teknik Direktör Ufuk Sarı’nın takımdan ani ayrılışı kırmızı beyazlı ekibi derinden ve olumsuz etkilemiş durumda

 

SERCAN SAYIN- Spor Toto BAL Ligi8. Grup’ta mücadele eden ve son olarak deplasmanda Kalespor’a 1-0 ile boyun eğen Sandıklıspor’da işler hiçte iyi gitmiyor. İç sahada oynanan Torbalıspor ve Yatağanspor müsabakalarında alınan kötü sonuçlar sonrasında taraftarı karşısına alan Teknik Direktör Ufuk Sarı, yönetimle de ters düştü ve şehri terk ederek başarısızlıklarını da beraberinde götürdü. Ufuk Sarı’nın takımdan ayrılmasının ardından Denizli deplasmanından da kayıp ile dönen Yarenler, oradan da 1-0’lık skor ile mağlup ayrıldı ve 14 puan ile altıncı sıraya kadar geriledi.

UFUK HOCA’NIN AMASYA AŞISI TUTMADI

Geçtiğimiz sezonda Ziraat Türkiye Kupası gruplarına kalmayı başaran tek Amatör Lig takımı olan Yeni Amasyaspor’da büyük başarılara imza atan ve bu sezon başında Sandıklıspor ile anlaşan Ufuk Sarı, bilindiği üzere eski takımından bir ekip halinde gelmişti. Her sezon yaşanan tipik Sandıklıspor’un ekip çalışması geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezon da sadece 9 hafta sürdü. Bu durum, spor kamuoyu tarafından Ufuk Sarı ve ekibinin aşısının tutmaması olarak yorumlandı.

SIRADAKİ MAÇTA ZOR

Oynadığı müsabakalardan istediği sonuçlar ile ayrılamayan Sandıklı, ikinci sıradan altıncı sıraya kadar geriledi ve grubunda ki şampiyonluk şansını da iyiden iyiye kaybetmeye başladı. Ufuk Sarı yönetiminde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Sandıklı, önümüzdeki hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde 16 puan ile dördüncü sırada yer alan İzmir ekibi Ödemişspor’u konuk edecek.

YİNE AYNI SAHNE Mİ YAŞANACAK

Profesyonel lige çıktığı sezondan itibaren devre arasında baştan aşağıya değişikliğe giden kırmızı beyazlı ekipte bu zamana kadar başkanlık yapmış ya da yönetimde yer almış kişiler hep aynı hatayı yaptı. Merak edilen husus ise, şu anki mevcut başkan ve yönetimin de devre arası transfer sezonunda aynı hatayı yapıp yapmayacağı…

YORUMLAR

  • 0 Yorum