phishing

Bu maç nazar boncuğumuz olsun

Bu maç nazar boncuğumuz olsun

Bu maç nazar boncuğumuz olsun
16 Ekim 2017 - 20:29 - Güncelleme: 16 Ekim 2017 - 20:36

Bu maç nazar boncuğumuz olsun

 

Eyüpspor ile 2-2 berabere kalan Afjet Afyonspor’da Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir maç sonu açıklamalarda bulundu

 

Deneyimli isim, ligdeki sıralamaların her an değişebileceğini ve şampiyonluk için konuşmalarının erken olacağını belirtti.

AVANTAJI YAKALAYAMADIK

Şimşir sözlerine şu şekilde devam etti, “ Bugün hakikaten beklemediğimiz bir oyun. Kötü oynadığımız maçta galipte gelebilirdik hatta uzatmalara kaldı ama istediğimiz şeyleri yapamadık gerekli hamleleri yapmaya çalıştık fakat oyunu tutamadık ilk devre iyi oynadık ikinci 45 dakika da sanki başka bir takım çıktı sahaya. Hamleler ile düzeltmeye çalıştık ama olmadı yine de puan gözü ile bakıyoruz futbol’un içerisinde var bu normal Eğer bu maçtan galip gelseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık işin doğrusu. Keçiören ve Menemen de bu ligin asılan takımları onlar berabere kaldı biz de berabere kaldık biz avantajımızı yakalayabilirdik olmadı” dedi.

DEVREYE KADAR BEKLEYECEĞİZ

Hasan Erkin Şimşir, “Devreyi 2-0 kapattığımız zaman dedik 2-0 tehlikeli skor aman dikkat edelim oyun içinde topu tutmak için hamle yaptık Nazmi’yi orta sahaya geçirdik fakat istediğimiz şey olmadı. Biraz bencilce hareketler yaptık olmaması lazımdı onun dışında yapacak bir şey yok elimizdeki malzeme bu ve şunu ben net olarak söyleyeyim daha önceki konuşmalarımızda bu ligde biz yeni takımız dedik, bu ligde kimseye biz şampiyon olacağız da demedik, kendi içimizde iddialı konuşmalar olacağını söyledik fakat bu ligde var olmaya çalışacağız ve bu ligde alabildiğimiz kadar puan almaya çalışacağız ve devreye kadar neler yapabileceğiz onu göreceğiz yönetimle birlikte” ifadelerine yer verdi.

OYUNCULAR İSTEKSİZ DEĞİLDİ

Teknik Direktör Şimşir, “ Oyuncuların isteksiz olduğundan bahsedemeyiz ben öyle değerlendirmiyorum.  Daha önce bunu şöyle değerlendirmiştik, bu ligin bu sıralaması hiç kimseyi aldatmasın şu anda sondan üçüncü gibi görünen Eyüp takımı bizde yukarılarda gibi görünüyoruz bu sıralamalar çok değişir arkadaşlar. Biz yukarıda tutunmaya çalışırız fakat şu anda daha 8. haftayı oynuyoruz daha devreye kadar bu çok değişir. Oltan’ın pozisyonu da penaltı değildi bu da bizim nazar boncuğumuz olsun” diyerek sözlerini sonlandırdı.  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum