phishing

Bu hafta sonu en ciddi sınavımıza çıkıyoruz

Bu hafta sonu en ciddi sınavımıza çıkıyoruz

Bu hafta sonu en ciddi sınavımıza çıkıyoruz
10 Kasım 2017 - 19:41 - Güncelleme: 10 Kasım 2017 - 19:48

Bu hafta sonu en ciddi sınavımıza çıkıyoruz

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Afyon Belediyespor, bu hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Türk Telekom’u ağırlamaya hazırlanıyor

 

SERCAN SAYIN- Türkiye Basketbol Ligi’nde  şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerden olan temsilcimiz Afyon Belediyespor, geçtiğimiz hafta zorlu Bursa sınavında son saniyede atılan basket ile galip gelmenin mutluluğunu yaşıyor. Mor beyazlılar şimdiye kadar oynadıkları yedi karşılaşmadan sadece birinde sahadan yenik ayrılarak diğer altı karşılaşmayı kazanmasını bildi ve ligde ikinci sıraya yerleşti.

SIKI BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ

Cumartesi günü potadaki mücadele Koç Can Sevim için deyim yerinde ise kader niteliği taşımakta. Ligde oynadığı yedi karşılaşmayı kazanan ve lider durumda bulunan Türk Telekom ile kozlarını paylaşacak olan Can Sevim’in ekibi bu maça sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Başarılı Koç, bu karşılaşmada alacağı bir galibiyet ile rakibine hem ilk mağlubiyetini tattıracak hem de rakibin liderliği ele alacak. Telekom şimdiye kadar oynadığı maçlarda yedi galibiyet ile ilk sırada yer alırken, rakip potaya 572 sayı attı ve potasında ise 491 sayı gördü. Mor beyazlı temsilcimiz ise ligde en çok sayı atan ekiplerin başında geliyor. 586 sayı ile ikinci sırada yerini alan temsilcimiz 536 sayıyı kendi potasında gördü.

MÜCADELE SAAT 18.00’DA

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonunda oynanacak bu zorlu karşılaşma saat 18.00’da başlayacak. Her iki takım arasında çok çetin geçmesi beklenen mücadeleye Afyonkarahisar’lı spor severlerin de yoğun bir şekilde ilgi ve alakaları bekleniyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum