phishing

BSL’ye ramak kaldı

BSL’ye ramak kaldı

BSL’ye ramak kaldı
27 Mayıs 2018 - 21:58

TBL Play-Off Final serisi 2. maçında Temsilcimiz Temsilcimiz Afyon Belediye Basket Belediye Basket, Bahçeşehir'i 78-70 skorla kazanarak seriyi 2-0 getirdi. Temsilcimiz Temsilcimiz Afyon Belediye Basket Belediye Basket  bir maç daha kazandığında Türk Telekom'dan sonra BSL'ye yükselecek ikinci takım olacak.

 

Karşılaşmaya çok etkili başlayan Temsilcimiz Temsilcimiz Afyon Belediye Basket Belediye Basket, rakibine pota altı adeta kararttı ve 6-0 seriyle rakibine erken bir mola aldırdı. Moladan istediği oyunu sahaya yansıtmakta zorlanmaya devam ederek dönen Bahçeşehir, ilk sayılarını 3,5 dakika sonra Yiğit Can Turna'nın üçlüğüyle kaydetti. Ardından ritm bulmaya başlayan ekip Kerem Gönlüm ve Dixon ikilisiyle farkı eritmeye başladı ve 03:30 dakika kala farkı eriterek karşılaşmada ilk kez öne geçtiler (12-11). Cevap vermekte gecikmeyen Temsilcimiz Temsilcimiz Afyon Belediye Basket Belediye Basket, kısa sürede tekrar liderliği eline aldı. İyi hücum etseler de yaptıkları basit hatalarla sayıyı bulamayan Bahçeşehir, skorun gerisinde kalmaya devam etti ve ilk çeyrek 16-12 Temsilcimiz Afyon Belediye Basket üstünlüğüyle tamamlandı.

 

İkinci çeyreğe Temsilcimiz Afyon Belediye Basket, Cevher Özer'in üçlükleriyle hızlı bir başlangıç yaptı ve fark bu sayılarla çift hanelere çıktı (22-12). Rakibini iyi savunan Temsilcimiz Afyon Belediye Basket, 2,5 dakika boyunca sayı bulmalarına izin vermedi. Yakaladıkları seriyle farkı açmaya devam eden Temsilcimiz Afyon Belediye Basket karşısında Bahçeşehir, tekrar molaya gitmek zorunda kaldı. Moladan tutuk dönen Bahçeşehir'in aksine Temsilcimiz Afyon Belediye Basket yakaladıkları ritmi kaybetmeyerek skoru 32-13 taşıdı. Çeyreğin ikinci yarısında daha iyi savunmaya başlayan Bahçeşehir, arka arkaya sayı kaydederek rahat bir nefes aldı. Kalan dakikalarda Dixon'la reaksiyon gösteren Bahçeşehir, farkın daha da açılmasını önlediler. İkinci çeyrek 42-30 Temsilcimiz Afyon Belediye Basket'un üstünlüğüyle tamamlandı.

 

İlk yarı sonunda Temsilcimiz Afyon Belediye Basket'da Cevher Özer 12 sayıyla (3/3 üçlük) ve Bahçeşehir de ise Dixon 14 sayıyla ilk yarının skorerleri oldular.

 

Bahçeşehir üçüncü çeyreğe arkaya arkaya kaydettiği basketlerle hızlı bir başlangıç yapsa da Temsilcimiz Afyon Belediye Basket'dan cevap gecikmeden Hagins'den geldi. Savunmada bu çeyrekte de açıklar vermeye devam eden Bahçeşehir'e cezayı Altan Erol kesti ve Temsilcimiz Afyon Belediye Basket, 7 dakika kala farkı tekrar çift hanelere taşıdı (47-37). Bu dakikalarda bir seri yakalayan Bahçeşehir, farkı eritmeye başladı. Ancak arka arkaya üçlüklerle iyi reaksiyon veren Temsilcimiz Afyon Belediye Basket, rakibinin moralini bozarak farklı üstünlüğü elinde tutmaya devam etti. Son saniyede Ahmet Fatih Cantitiz'le üçlüğü kaydeden Bahçeşehir, farkı tekrar tek hanelere çekmeyi başardı. Üçüncü çeyrek 63-54 Temsilcimiz Afyon Belediye Basket'un üstünlüğüyle tamamlandı.

 

Son çeyreğe Kerem Gönlüm'le hücumda çok iyi başlayan Bahçeşehir, farkı da 5'e çekerek Temsilcimiz Afyon Belediye Basket'a erken bir mola aldırdı. Moladan sayıyla dönemeyen Temsilcimiz Afyon Belediye Basket karşısında Bahçeşehir seriye devam ederek skora dengeyi getirdi (63-63). Temsilcimiz Afyon Belediye Basket bu çeyrekte ilk sayılarını 4 dakika sonra Cevher Özer'le kaydederek liderliği korumaya devam etti. Bu dakikalarda Bahçeşehir özellikle Dixon ve Kerem Gönlüm'le hücumda çok etkili olsa da rakibini geçmeyi başaramadı. 1 dakika kala Hagins ile çok kritik bir baskete imza atan Temsilcimiz Afyon Belediye Basket farkı 6'ya çıkararak büyük avantaj yakaladı. Karşılaşmayı 78-70 skorla kazanan Temsilcimiz Afyon Belediye Basket, seriyi 2-0 getirdi.

 

Karşılaşmayı Temsilcimiz Afyon Belediye Basket'da Cevher Özer 17 sayı, Pullen 16 sayı, Altan Erol 12 sayı ve Hadi Özdemir 11 sayıyla tamamlayarak galibiyette etkili rol oynadı. Bahçeşehir de ise Dixon 30 sayı, DJ White 14 sayı, 15 ribaund ve Kerem Gönlüm 12 sayıyla karşılaşmayı tamamladılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum