phishing

Bozkır, Brüksel’de Emirdağlılara görüştü

Bozkır, Brüksel’de Emirdağlılara görüştü

Bozkır, Brüksel’de Emirdağlılara görüştü
09 Şubat 2016 - 12:24

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Brüksel'de Avrupa Birliği ve Avrupa Parlamentosu'nda bulunan AB Bakanı Bozkır, Schaerbeek Mahallesi'ndeki Emirdağ Kahvesi'ni de ziyaret etti

 

 

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Belçika'nın başkenti Brüksel'de Emirdağlılarla bir araya geldi. Emirdag.gen.tr’nin haberine göre, geçen hafta içerisinde AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis ve Uluslararası İşbirliği ve Kalkınmadan Sorumlu Komisyon Üyesi Neven Mimica ile görüşmek üzere Belçika’ya giden Bozkır, Türk vatandaşları ve esnaf ile birlikte Brüksel Uluslararası Turizm Fuarı'ndaki Türk stantlarını ziyaret etti. Bozkır, Brüksel'deki Emirdağlıları ziyaret etti.

 

THY ESKİŞEHİR’E YENİDEN UÇSUN TALEBİ

Brüksel'de temaslarda bulunan Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Türklerin yoğun olduğu Chausse De Haacht caddesini de gezdi. Bozkır’ı gören vatandaşlar birçok talepte bulunurken özellikle Türk Hava Yolları’nın iptal ettiği Eskişehir seferlerinin yeniden başlatılmasını istediler. Cihan Haber Ajansı’nın haberine göre, Bozkır, Türkiye’ye döndüğünde konuyla ilgileneceğini aktardı. Bozkır aynı zamanda Avrupa Birliği’nin Türkiye’ye uyguladığı vizenin Ekim veya Kasım ayı içerisinde kesinlikle kalkacağını öne sürdü.

 

TÜRKLER SHENGEN ÜLKELERİNE VİZESİZ GİREBİLECEK

Scaherbeek mahallesinde bulunan Emirdağ Kahvesi'ni de ziyaret eden Bakan Bozkır burada da vatandaşların sorunlarını dinledi. Brüksel Bölge Milletvekili Hasan Koyuncu'nun da yer aldığı kahvehanede Bakan Bozkır'a vize sorusu soruldu. AB Bakanı Volkan Bozkır Emirdağ Kahvehanesi'nde müjdeyi verdi ve "AB ile görüşmelerimiz devam ediyor çok yakında anlaşma sağlandığında Türkiye Vatandaşı olan herkes Shengen ülkelerine vizesiz gezebilecekler, ziyaret edebilecekler" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin Schengen bölgesindeki ülkelere vizesiz girebilecek olması en çok Emirdağlıları sevindirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum