phishing

Bolvadinli çiftlik sahipleri yol mağduru

Bolvadinli çiftlik sahipleri yol mağduru

Bolvadinli çiftlik sahipleri yol mağduru
22 Ağustos 2017 - 20:20

 

 

 

Bolvadinli çiftlik sahipleri yol mağduru

 

 

KURTULUŞ-Bolvadin-Emirdağ arasında yapım çalışmaları sürdürülen yol nedeniyle elektrik ve hatlarına zarar verildiği ve bu nedenle bazı çiftlik sahiplerinin mağdur oldukları iddia edildi. bolvadinyenises.com’da yer alan haberde, Bolvadin çevre yolunun bu yıl bitirilmesinin mümkün olmayacağı belirtilirken, çalışmalar esnasında yaşanan sorumsuzluk ise vatandaşların büyük tepkisine neden oluğu kaydedildi.

Söz konusu haberde şöyle denildi: “Bolova yakınlarında yol kazıma işlemi yapan işçilerin dikkatsiz ve sorumsuz uygulaması sonucunda elektrik kablolarının, kanalizasyon hattının darmadağın olduğu, bu bölgede bulunan işyeri, çiftlik ve mesken sahiple mağdur edildi.”

Haberde bölge sakinlerinin sözlerine de yer verildi: “Bu nasıl bir pervasızlıktır. Çalışma yaparken ilgili kurumla istişarede bulunmadan ve hatta teknik bir eleman alınmadan kazı yapılır mı? İnsanlara yapılan bu saygısızlığın ve yaşanan bu mağduriyetin sorumluları kimlerdir, bunlara nasıl bir yaptırım uygulanacağını merakla bekliyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum