phishing

Bolvadin’de neler oluyor ?

Bolvadin’de neler oluyor ?

Bolvadin’de neler oluyor ?
12 Kasım 2018 - 10:32 - Güncelleme: 13 Kasım 2018 - 08:43

Orman ve Su İşleri Eski Bakanı ve Akparti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte bazı görüşmeler yapmak üzere Bolvadin’e giden heyete karşı Fatih Kayacan taraftarları olarak bilinen grup tarafından hoş olmayan davranışlarda bulunulduğu iddia edildi.

ÇEMREK KÜFRETTİ !!!!

Akparti Eski İlçe Başkanı Hacı Ruhi Çemrek’in Bolvadinli Bakan Yardımcısı Ahmet Koca’ya küfrettiği iddia edildi. Bakan yardımcısına küfreden Eski başkan Çemrek kendisi hakkındaki kaplıcalardan kaldığı döneme ilişkin parasını ödediği halde neden fatura almadığı iddialarına hala yanıt vermedi.

BAKAN EROĞLU BOLVADİN’DE

Akparti Afyonkarahisar milletvekili ve Eski Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ,Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Bolvadin’e giden Bakan Eroğlu ve beraberindekiler şok üstüne şok yaşadılar.

BAKANI TEHDİT ETTİ

Bakan Eroğlu’nun da bulunduğu heyette yaşanan nahoş olaylar Bakan Eroğlu ve beraberindekilere şok yaşattı. Geçtiğimiz dönem yapılan Akparti Bolvadin ilçe Başkanlığı seçimlerinde Halil İbrahim Sevim’in karşısına Belediye Başkanı Fatih Kayacan tarafından aday olarak çıkartıldığı iddia edilen Mustafa Aksoy isimli şahıs Bakan Eroğlu’na;” Eğer Fatih’i aday göstermezseniz bağımsız olarak aday çıkartırız” diyerek bağıra bağıra bakan Eroğlu’nu tehdit etti.

KADIN BAYGINLIK GEÇİRDİ

Yaşanan olaylar bununla da bitmedi Akparti Bolvadin İlçe Başkanlığı’na yaşadığı sorunları anlatmak için gelen bir Bolvadinli kadın ise yaşanan olaylar karşısında yer yığılarak baygınlık geçirdi. Kadını konuşturmak istemeyen fanatikler kadını susturmak içinse yalancı olduğunu iddia ettiler. Yaşanan olaylara dayanamayan Bolvadinli kadın yere yığılarak baygınlık geçirdi.

TEŞKİLAT TAKDİR TOPLADI

Yaşanan olaylar karşısında soğukkanlılığını koruyan Akparti Bolvadin ilçe teşkilatı ise vatandaşların takdirini topladı.

KAYACAN TARAFTARLARI GERDİ

Bakan Eroğlu ile görüşen ve bakan Eroğlu’na Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ın tekrar aday edilmemesini söyleyen vatandaşlar Kayacan taraftarlarının sözlü ve fiili saldırısına uğradılar. Orada bulunan vatandaşlardan bir tanesi de FETÖ’cüyü mü aday yapacaksınız demesi üzerine olaylar daha da kızıştı ve taraftarlar vatandaşlara saldırdılar.

BAŞKAN KAYACAN’IN ŞOFÖRÜ YUMRUK SALLADI

Başkan Fatih Kayacan’ın şoförü olduğu iddia edilen şahıs ise Kayacan’ın aday gösterilmemesi için bakanla konuşmak için gelen ve Bakana Kayacan’ın aday edilmemesi, mealinde taleplerini ileten vatandaşlara karşı yumruk salladığı iddia edildi. Sallanan yumrukların bazı teşkilat mensuplarına da denk geldiği iddia edildi.

KAYACAN NEDEN MÜDAHALE ETMEDİ YOKSA…

Provokasyon eylemin, durdurulmasına yönelik İlçe Başkanı Ömer Dayı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Aday Adayı Halil İbrahim Sevim’in barışçıl davranışlarına rağmen, Mevcut Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ın provokasyona müdahale etmediği ve sessiz kaldığı dikkatlerden kaçmadı. Kaycan’ın bu davranışı ise, önceden haberi var mıydı? Yoksa o mu planladı ? sorularını akıllara getirdi.

KURTULUŞ DİYOR Kİ ;

1-Bolvadin’de yaşanan nahoş olayların müsebbipleri kolluk güçleri tarafından ortaya çıkartılarak yargı önüne çıkartılmalıdır.

2-Memeleketine hizmet etmiş bakana yapılan tehdit olayı karşılıksız kalmamalı ve Akparti Bolvadin ilçe başkanlığı derhal idari ve adli kovuşturma için harekete geçmelidir.

3-Bayılan kadının sağlık durumu ile ilgilenilerek ,şikayetleri dinlenmeli ve acilen çözüme kavuşturulmalıdır.

4-Küfereden Eski ilçe başkanı hakkında disiplin ve adli soruşturma başlatılmalı ve yapanın yaptığı yanına kar kalmamalıdır.(hatırlanacağı gibi daha öncede eski başkan Çemrek Akparti Bolvadin teşkilatını tehdit etmişti.)

5-Başkan Kayacan’ın şoförü taşkınlık yaptı orada bulunan vatandaşlara yumruk salladı kavga çıkartmaya kalktı. Başkan Kayacan yanında çalıştırdığı şoförü ile ilgili gerekli soruşturma yapılmalı şikayetçiler dinlenmelidir. Kadim kent Bolvadin’e yakışmayan kavgacı zihniyet yeniden iş başına gelmemeli ve aday gösterilmemelidir.

Sayın bakanım konuyu teşkilat mensuplarının yerine bizden dinleyin biz gazetecilerde daha çok bilgi var. Fatih Kayacan’ın yaptıkları ,yargılandığı konular, yaptığı imar yanlışları ve FETÖ konusunda hakkında yer alan iddialar ile diğer belediyedeki işler ve çalıştığı küfürbaz müdürler hakkında medya mensuplarından bilgi alın. Gerçek ve doğru bilgi tarafsız Bolvadin Belediyesi ile çıkar ilişkisi bulunmayan biz gazetecilerde mevcuttur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum