phishing

Bolvadin’de nefesler tutuldu

Bolvadin’de nefesler tutuldu

Bolvadin’de nefesler tutuldu
03 Nisan 2018 - 10:28

Türkiye Genelinde 375 adet olan Odalar ve Borsalar’dan “Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası” ile “Bolvadin Ticaret Borsası”nın seçimleri 3 Nisan Salı günü yapılacak.

Ticaret ve Sanayi Odasında mevcut başkan Murat Tabak ve Mustafa Uğur Fidan arasında geçecek yarış Bolvadin Öğretmenevinde yapılacak. Sabah Saat:09.00-17.00 aralarında yapılacak oylama 8 meslek grubundan 16 meclis üyesinin seçilmesiyle tamamlanacak. Yarıdan bir fazla meclis üyesi kazanan taraf başkanlığa da hak kazanmış olacak. Bolvadin Ticaret Borsası seçimleri ise “Çarşaf Liste” ile yapılacak. 15’er kişilik meclis listelerinin arasında yapılacak yarışlarda, yarıdan bir fazla oy alan ekip kazanmış olacak.

Ticaret Borsası seçimlerinde mevcut başkan Hacı Boyar ve Ceylan Emet yarışacak. Seçimler Borsa binasında Sabah Saat: 09.00 – 17.00 arasında gerçekleşecek.

2 yıllık kayıt geçmişi olanlar oda ve borsa seçimlerinde oy kullanabilecek. Tüzel kişilerin yetki belgelerinin bulunması gerektiği de belirtiliyor. Ticaret Odasında 8 Meslek grubunda 415 kişinin, Borsa’da ise 111 kişinin oy hakkı bulunduğu belirtiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum