phishing

‘Biz Zafer’e uçamıyoruz!’

‘Biz Zafer’e uçamıyoruz!’

‘Biz Zafer’e uçamıyoruz!’
16 Şubat 2017 - 16:49

‘Biz Zafer’e uçamıyoruz!’

 

 

Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’da katıldığı açılış programındaki konuşmasında, “Benim Emirdağlı kardeşlerim, şu anda Zafer Havalimanını biz yaptık. Şimdi ondan rahatlıkla istifade ediyor musunuz? Taa Belçika'dan benim Emirdağlı kardeşlerim çıkıp buraya geliyor mu? Bunlar daha önce var mıydı? Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik” şeklindeki sözleri, Emirdağ ve Avrupa’da yaşayan Emirdağlılar arasında yanı uyandırdı

 

BİLET ÜCRETLERİYLE İLGİLİ SIKINTILARI DİLE GETİRDİLER

Emirdağlılara atıfta bulunarak yaptığı konuşmanın ardından Emirdağlı gurbetçiler Cumhurbaşkanının bu sözlerine sosyal medyada çeşitli paylaşımda bulundular ve bilet ücretleriyle ilgili de sıkıntılarını dile getirdiler.

2014 yılından bu yana Emirdağlılara hizmet vermeyen ve sadece THY İstanbul seferlerinin gerçekleştirildiği Zafer Havalimanıyla ilgili Emirdağlılara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması için danışmanlık yapanlara da tepki gösteren Emirdağlı gurbetçiler Emirdağlıların Zafer'e inemediğini neden Cumhurbaşkanına söylemedikleriyle ilgili ve Türk Hava Yollarının yaz aylarında Brüksel-Eskişehir ve Brüksel Türkiye'deki havalimanlarına yönelik uçuşlarında fahiş fiyat uyguladığıyla ilgili bilgileri siyasilerin neden ilgililere iletmediğini sosyal medya üzerindeki paylaşımlarla sorguladılar.

 

TEPKİLER SÜRECEK

Emirdağlı gurbetçilerin daha uygun fiyata ülkelerine uçmak istedikleri ve THY bilet sorununa çözüm bulunması için tepkilere devam edecekleri alınan bilgiler arasında yer alıyor. emirdag.gen.tr’nin haberine göre, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak'ın kullanımı için yap işlet devret modeliyle Kütahya'nın Altıntaş ilçesine inşa edilen Zafer Havalimanı 25 Kasım 2012 Pazar günü hizmete açılmış; 2013 yılının son aylarına kadar çeşitli tarifeli uçaklarla Zafer-Brüksel hattında uçuşlar gerçekleştirilmişti. Hatta Emirdağlıların Zafer Havalimanına inmesi için Eskişehir Anadolu Üniversitesi içerisinde bulunan hava alanı bir süre uçuşlara kapatılmıştı.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Tepkili
    7 yıl önce
    Sadece fiyat değil. Kilo ayarlama adı altında yapılan aşağılayıcı tavırlar iletişim dilinden anlamayan kendini profosyonel gören ukala tavırlar... Çok mecbur kalmadıkça uğramak istemediğim bir yer. Eşya olmadan ancak zorunlu durumda tercih edilebilir bir işletme benim için.