phishing

‘Biz yaparız onlar konuşur’

‘Biz yaparız onlar konuşur’

‘Biz yaparız onlar konuşur’
18 Ocak 2017 - 16:03

‘Biz yaparız

onlar konuşur’

 

 

 

Bakan Eroğlu, Edirne’de 11 tesisin temelini attı. Eroğlu: İşte bizim farkımız bu. Biz sözümüzün eriyiz. Biz yaparız onlar konuşur

 

Temel atma ve temaslarda bulunmak üzere Edirne'ye gelen Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 11 tesisin temelin attı. Toplam maliyeti 36 milyon lira olan tesislerin temel atma töreninden önce

Vali Günay Özdemir'i makamında ziyaret eden Eroğlu, Trakya'da sulama ve dere ıslahlarının özellikle köylerde büyük önem taşıdığını anlatttı. Eroğlu, derelerin taşması sonucu köyler ve ekilebilir alanların zarar gördüğünü vurguladı.

Edirne'ye gelirken temeli atılacak tesislerin dışında eli boş gelmediğini aktaran Bakan Prof. Dr. Eroğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

 

BİZ SÖZÜMÜZÜN ERİYİZ

“Bugün de 26 müjdeyle geldim. Bakanlığımıza bağlı birçok birimin sizlere yatırım müjdeleri var. Bugün biz bakanlığı kapattık. Bütün genel müdürlerimizle buraya geldik. Tek tek bunları saymayacağım. Sizlere dağıtacağımız kitapçıkta hepsi yazıyor. Geçen sene geldiğimde hatırlarsanız 101 müjde vermiştim. Şimdiki verdiklerimle 127 müjde oluyor. Bunlar ne oldu diye sorarsanız, kitapçıklarda var. 101 müjdenin 70'i tamamlandı. Gerisi yapılıyor. İşte bizim farkımız bu. Biz sözümüzün eriyiz. Biz yaparız onlar konuşur.''

 

EDİRNE'YE 6 BARAJ, 28 TANE DE GÖLET İNŞA ETTİK

Hükümetlerinin şimdiye kadar Edirne'ye 11 milyar lira yatırım yaptığını ifade eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu, kentin kendi hükümetleri döneminde yapılan yatırımlarla büyüdüğünü söyledi.

Edirne'ye 6 baraj, 28 tane de gölet inşa ettiklerini vurgulayan Prof. Dr. Eroğlu, Türkiye'de en çok baraj ve gölet inşaatını Edirne'de yaptıklarını aktardı.

Kanal Edirne Projesi'nde çalışmaların devam ettiğini bildiren Prof. Dr. Veysel Eroğlu, projenin kenti taşkınlardan koruyacağını anlattı.

 

KISA ZAMANDA TAMAMLAYACAĞIZ

Tüm iş makinelerinin kanalın yapımında çalıştığını, işlerin yıldırım hızıyla ilerlediğini belirten Eroğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

''Size ben teşekkür borçluyum. Kanalın yapımı biraz gecikti biliyor musunuz. Sebebi de bu dev makineler 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gece bütün yolları kapattı. FETÖ'cü hainlerin çıkışlarını engelledi. Helal olsun. Serhat şehri Edirne 15 Temmuz'da da alçak terör örgütüne burada geçit vermedi. Milletimizin kararlılığı sayesinde darbe girişimi tamamen püskürtüldü. Dolayısıyla iş makineleri bir ay kadar projede çalışamadı, nöbet bekledi ama artık inşallah hızla ilerliyoruz. En kısa zamanda tamamlayacağız.''●Arif Yağcı

YORUMLAR

  • 0 Yorum