phishing

Biz bu ligde kalıcıyız

Biz bu ligde kalıcıyız

Biz bu ligde kalıcıyız
08 Kasım 2017 - 19:59

Biz bu ligde kalıcıyız

 

Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta mücadele eden Şuhut Hisar Belediyespor, ligin 7. haftasında deplasmanda Yatağanspor ile 0-0 berabere kaldı ve haftayı 9. sırada 7 puan ile kapattı

 

SERCAN SAYIN- Maç sonunda Kurtuluşspor antrenörü Ahmet Başkurt açıklamalarda bulunarak, “daha öncede açıklama yaptığım üzere oynamakta olduğumuz lig yarı Profesyonel bir lig. her hafta birbirinden zorlu müsabakalar oynamak durumunda kalıyoruz. Zor bir fikstürden geçmekteyiz. Bu haftaki rakibimizde bunlardan bir tanesi idi” dedi.

10 KİŞİ KALMAMIZA RAĞMEN GOL YEMEDİK

Açıklamalarına devam eden Başkurt, “İlk yarı orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Bizim ve rakibin birer gol pozisyonu vardı ancak iki tarafta faydalanamadı. Zaman zaman rakip alanda etkili olduk. Rakip takımda bizim alanda pres yaptı ama bu pres karşısında takımım pasla bu baskıdan çıktı  fakat ön bölgede yeterli çoğalmayı yapamadığımız için pozisyon bulmada sıkıntı yaşadık. İkinci yarı rakibin savunma zaafı olsa da aradığımız golü bulamadık. Bloklar arası mesafe blok olarak oynamaya devam ettik 10 kişi kaldıktan sonra takımımın konsantrasyonu düştü aradığımız gollerde sıkıntı yaşamaya başladık fakat direncimiz her ne kadar düşse de rakibimiz de aradığı golü bulamadı ve sahadan 0-0’lık beraberlik ile ayrıldık” ifadelerine yer verdi.

ÇOK ÇALIŞTIK YİNE OLMADI

Başkurt son olarak, “haftalardır iyi oyunumuzu skor’a yansıtmakta zorlanıyorduk. bu maç’ta bunu kırmak için çok çalıştık, ama yine olmadı. Elimizdeki maçtan 1 puan ile ayrıldık. Sporcularım, Yönetim Kurulumuz ve Teknik Heyet olarak çok üzgünüz. biz doğru bildiğimiz şekilde çalışmaya devam edeceğiz ve asla pes etmeyeceğiz. Bunun için hepimiz büyük emek vermekteyiz. Sahada güçlü rakipler karşısında onlardan eksik hiç bir noktamız yok sadece tecrübesizlikten dolayı maçları kaybediyoruz. Futbol şansının da bundan sonra bizden yana olacağına inanıyorum ve yine tekrar ediyorum biz bu lig’de kalacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum