phishing

Birisi Bursa Durmazları Durdursun yoksa Baskette özlenen tablo yine yok

Birisi Bursa Durmazları Durdursun yoksa Baskette özlenen tablo yine yok

Birisi Bursa Durmazları Durdursun yoksa Baskette özlenen tablo yine yok
11 Mart 2018 - 11:38

Geçen yılda son saatlere kadar şampiyon olarak basketbol süper lige çıkacağız diye beklerken Bursa Durmazlar’a takılmış ve çok büyük saha olaylarıyla karşılaşmıştık ciddi para cezası ve yaptırımlara da maruz kalmıştık. Bu sezonda yine sonlara yaklaşırken ligin 26. Haftasında sıramızı Bursa Durmazlara kaptırdık. Türk Telekom’un ardından hiç bırakmadığımız 2. Liği son birkaç haftadır bursa durmazlara kaptırmış durumdayız.

Bursa Durmazların son oynadığı karesi maçını da sıkıntısız atlatmasıyla birlikte ligdeki yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor. Son karesi maçında da farklı galibiyet alan Bursa Durmazlar eğer işi sıkı tutmazsak bizi durdurmuş gibi görünüyor.

Bursa Durmazlar Karesi maçının haberini de buna ekleyelim .

 

TBL 26.hafta mücadelesinde Bursaspor Durmazlar, deplasmanda karşılaştığı Karesispor’u mağlup etti ve 20.galibiyetini elde etti. Karesi'de böylece galibiyet hasreti 7 haftaya çıktı (84-88).

Maça 6-0’lık seri ile başlayan Bursaspor’a karşı, Karesispor 12-0’lık seri ile cevap verdi ve ilk 5 dakika 12-6 geçildi. Periyodun geri kalanında pota altını domine eden konuk ekip, Can Özcan’ın üçlüğüyle öne geçti ve ilk periyodu önde tamamladı (23-25).

2.periyot ise kovalamaca şeklinde geçti. Borovnjak’ın sayılarıyla üstünlüğünü koruyan Bursa ekibi, Hazer’in sayılarına engel olamayınca devrenin bitimine 4 dakika kala skor eşitlendi (38-38). Üçlük basketlerle avantajını geri alan konuk takım, faul çizgisinden de yüksek yüzdeyle oynayınca soyunma odasına önde giden taraf oldu (46-53).

İkinci yarıya üçlüklerle başlayan Karesispor, 5 dakika geride kalırken farkı 1 sayıya düşürmeyi başardı (57-58) ancak misafir takım adına devreye giren üçlüklerle Vragovic oldu. Periyodun son 2 dakikasına bu isimden gelen sayılarla farkı çift hanelere çıkararak önde giren Bursaspor, son periyoda girerken avantajını sürdürdü (63-72).

Karesispor final periyodunda rakibini kovalamaya devam etti. Zaman zaman tek baskete inen fark, maç sonuna dek taşındı ve konuk takım son 24 saniyeye 1 sayı önde girdi (82-83). Boronvjak taktik faullerde hata yapmazken, ev sahibi ekip mola sonrası topu oyuna sokamadı ve elindeki son fırsatı da kötü kullanmış oldu. Kalan sürede hata yapmayan Bursaspor Durmazlar maçtan 4 sayı farkla galip geldi (84-88).

Faul çizgisinden rakibine göre 15 fazla isabet bulan (23-8) Şemsettin Baş’ın ekibinde, Borovnjak 25 sayı ve Vragovic 16 sayı üretti.

12/25 üçlük atan Karesi’de ise Hazer Avcı 29 sayı 9 ribaund, Jerry Smith 18 sayı 7 ribaund ile öne çıkan isimler oldular.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Emg
    6 yıl önce
    rakiplerimiz olan bursa, selçuklu ve antalyanın birbirleriyle olan 5 er maçları var. Biz büyük bir ihtimal 2. bitiririz. ama play ofta ne yaparız oranı muamma