phishing

Ben ona hep ‘abi’ diyeceğim

Ben ona hep ‘abi’ diyeceğim

Ben ona hep ‘abi’ diyeceğim
14 Kasım 2017 - 17:17

Ben ona hep

‘abi’ diyeceğim

 

 

Geçen ağustos ayında MHP'den istifa eden Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, rozet takan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Saffet Acar bana ‘bacım’ diyordu, şimdi ‘genel başkanım’ diyor. Ama ben ona ‘ağabey’ demeye devam edeceğim

 

KURTULUŞ-İki dönem seçildiği Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ederek, İyi Parti’ye katılan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’a parti rozetini genel Başkanı Meral Akşener taktı. İyi Parti'nin Ankara'nın Çankaya İlçesi'nde bulunan genel merkezinin açılış törenine katılan Başkan Saffet Acar'a, rozetini takan Genel Başkan Akşener, “Saffet Acar’a teşekkür ediyorum. Dün ben ona ‘ağabey’ diyordum, yarın da ağabey demeye devam edeceğim. O da bana ‘bacım’ diyordu, şimdi ‘Sayın genel başkanım’ diyor. Ben de farkında olmadan estağfurullah diyormuşum. Dolayısıyla biz ağabey kardeş olmaya devam edeceğiz” dedi.

İYİ PARTİ’NİN BARAJ SORUNU YOK

İYİ Parti'nin Ankara Çankaya'daki genel merkez binası açılış töreni miting havasında gerçekleşti. Çankaya ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi, 2120. Cadde'de bulunan Genel Merkez binasının açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Genel Başkan Meral Akşener, açılışta yaptığı konuşmada, baraj sorunlarının olmadığını, Türkiye’nin her tarafına ulaşmak istediklerini belirtti. Akşener, konuşmasının ardından partilerinden istifa ederek İYİ Parti'ye katılan Saffet Acar ve 8 belediye başkanına rozet taktı.      

YORUMLAR

  • 0 Yorum