phishing

Bayındır Sağlık Grubu Sürdürülebilir Kaliteli Sağlık Hizmetlerini Tescilledi

Bayındır Sağlık Grubu Sürdürülebilir Kaliteli Sağlık Hizmetlerini Tescilledi

Bayındır Sağlık Grubu Sürdürülebilir Kaliteli Sağlık Hizmetlerini Tescilledi
28 Aralık 2018 - 17:26

 

 

Türk sağlık sektöründe çeyrek asrı geride bırakan ve sunduğu kaliteli sağlık hizmetinde uzun yıllardır sürdürülebilirliği yakalayan Türkiye İş Bankası iştiraki Bayındır Sağlık Grubu, sahip olduğu ulusal ve uluslararası akreditasyonlarla başarısını tescillemeye devam ediyor.

 

Küresel ölçekte tanınan ve kabul gören bağımsız akreditasyon kuruluşu Joint Commission International (JCI) tarafından, 2006 yılında ilk defa akredite olan Bayındır Söğütözü ve Kavaklıdere Hastaneleri, kaliteli sağlık hizmetlerini sürdürerek beşinci kez akredite olmaya hak kazanırken; Bayındır İçerenköy Hastanesi de Sağlık Bakanlığı Kalite Standartları denetiminden üstün başarı ile geçti.

 

Kalite kültürüne, hasta güvenliğine ve tıbbi etik değerlere verdiği önemi son dönemde gerçekleştirilen denetimler ile de pekiştiren Bayındır Sağlık Grubu, sistemli, gönüllü, samimi, içselleştirilmiş, ortak akla dayalı çalışma tarzı ile kalite yolculuğuna devam ediyor.

 

Bayındır Sağlık Grubu, sunduğu sağlık hizmeti kalitesini artırmanın yanı sıra, hasta ve hasta yakınları ile çalışanların hastane içerisinde karşılaşacağı olası risklerin azaltılmasına yönelik çalışmalarını da her geçen gün heyecanla ve istikrarlı bir şekilde geliştirmeye özen gösteriyor.

 

Ülkemizde Sağlık Bakanlığı, Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında 2012 yılından bu yana hastanelerde belirlenmiş kalite standartları ile Sağlıkta Kalite Sistemi (SKS) Denetimleri yapmaktadır.

 

Öte yandan, uluslararası alanda kabul gören ve prestijli bağımsız akreditasyon kuruluşu Joint Commission International da belirlenen kalite standartlarına uygun çalışan hastaneleri akredite etmektedir. JCI’ın akreditasyon belgesine sahip tüm dünyada 1061 kurum bulunurken, Ülkemizde ise 567 özel hastaneden 44’ü akredite olarak hizmet vermeyi sürdürmektedir.

 

DÜNYA STANDARTLARINDA KALİTELİ HİZMET

 

Türkiye’de sağlık alanında ilk TS–EN ISO 9001 belgesine sahip Bayındır Sağlık Grubu, etik kurallara bağlı, hasta haklarına saygılı, tüm dünya tarafından kabul edilen kalite standartlarında güvenilir sağlık hizmeti vermeyi misyon olarak belirlemiştir. Her zaman hasta bakım kalitesinin yükseltilmesine yönelik çalışmalarda bulunan Bayındır Sağlık Grubu, sahip olduğu akreditasyonlarla, sunduğu ulusal ve uluslararası kaliteli sağlık hizmetindeki başarısını kanıtlamaya devam etmektedir.

 

Sağlıkta kalite değerlendirmeleri sürecinde alınan kalite puanı, sağlık kuruluşlarının sağlık turizmi konusunda yetkilendirilmesinde de belirleyici bir kriter olarak öne çıkmaktadır. Bayındır Sağlık Grubu da sahip olduğu kalite belgeleri ve aldığı yüksek kalite puanlarının teyit ettiği üzere; sağlık turizmi alanında da yetkin hizmet vererek Ülkemizi en iyi temsil eden hastaneler arasında yer almaktadır.

 

Bayındır Sağlık Grubu Hakkında:

 

Bayındır Sağlık Grubu’nun temeli, 1992 yılında o zamanki adıyla Bayındır Tıp Merkezi ile hizmet vermeye başlayan Bayındır Hastanesi’ne dayanmaktadır. İş Bankası iştiraklerinden olan grup, kısa sürede sağlık alanında referans kurumlardan biri haline gelmeyi başarırken, bunda, tam zamanlı çalışan deneyimli hekim kadrosunun yanı sıra, hedeflenen nitelikli hizmet anlayışını sağlamak için kurum tarafından özümsenen temel değerler de önemli rol oynamaktadır. Etik değerlere saygılı, kanıta dayalı tıp ve hasta odaklı hizmet anlayışına sahip Bayındır Sağlık Grubu; Bayındır Söğütözü Hastanesi ile başlayan bu anlayışını kısa sürede Bayındır Kavaklıdere Hastanesi, Bayındır İçerenköy Hastanesi, Bayındır Levent Tıp Merkezi’nin yanı sıra, İstanbul’da sayısı 5’e ulaşan Bayındır Diş Klinikleri ve İzmir’de bulunan Bayındır Alsancak Diş Kliniği’nde de başarıyla uygulayarak, vermekte olduğu sağlık hizmetinin etki alanını genişletmiştir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum