phishing

Batı-çıktıda sona gelindi

Batı-çıktıda sona gelindi

Batı-çıktıda sona gelindi
14 Kasım 2017 - 17:13

Batı-çıktıda

sona gelindi

 

 

Afyonkarahisar Belediyesi’nin şehir içi trafiğini rahatlatmak amacıyla başlattığı ve kentte bir ilk olan Maliye Kavşağındaki battı-çıktı projesinde alt yapı tamamlandı, hızlı bir biçimde süren üst yapı çalışmalarında da sona gelinmek üzere

 

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan Maliye Kavşağı’ndaki battı-çıktının, daha önce açıklandığı gibi bu ayın ortasında açılabilmesi için çalışmalar son sürat devam ediyor. Çalışmaların başladığı ilk günden bu tarafa açılış tarihi ile ilgili olarak tartışma konusu olan Maliye Kavşağı battı-çıktı projesinde tretuvar yapımı için bordür taşları döşenirken, asfalt için yola kum serilerek, düzeltiliyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında battı-çıktı kavşak projesi için kaldırılan asfaltın dökümüne başlanması bekleniyor.

EKİM AYININ SONUNDA TRAFİĞE AÇILACAĞI AÇIKLANMIŞTI

Kavşak projesinin bitmesiyle mevcut alanda önemli bir rahatlama yaşanmış olacak.

Atatürk Bulvarı ile Ali Çetinkaya Bulvarının trafik yükünü hafifletmesi beklenen Maliye Kavşağı’ndaki battı-çıktının yapım çalışmalarıyla ilgili daha önce açıklamalarda bulunan müteahhit firma yetkilisi Cemalettin Çakır, projenin geçen Ekim ayı sonunda tamamlanacağını ve çalışmaların ardından yolun trafiğe açılacağını açıklamış, ancak elektrik şirketinin trafo değişimine geç başlaması nedeniyle açılışın bu ayın ortalarına ertelendiği duyurulmuştu. Maliye Kavşağındaki battı-çıktının  açılışın ardından Stad, Jandarma ve Karayolları kavşaklarında da alt geçit yapılması hedefleniyor. Kurtuluş(Özel)

 

   

YORUMLAR

  • 0 Yorum