phishing

Başsavcı Ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı'ndan Afsiad'a Ziyaret

Başsavcı Ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı'ndan Afsiad'a Ziyaret

Başsavcı Ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı'ndan Afsiad'a Ziyaret
20 Şubat 2019 - 23:48


 
Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği’ni (AFSİAD) ziyaret etti.
Yapılan ziyarette misafirleri Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Akif İşbilir, Metin İlplikçioğlu ve Kamil Ayvalı karşıladılar.
Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelik yaptığı konuşmada “Afyonkarahisar’a yeni atanmaları münasebetiyle AFSİAD Yönetimi tarafından daha önce yapılmış bir nezaket ziyaretine karşı ,iade-i ziyaret anlamında ve ülkemizin son dönemde yaşadığı bir takım sıkıntılardan kaynaklı sanayici ve işadamlarımız üyelerinize manevi bir destek amaçlı bugün bir ziyaret gerçekleştirdik.
Devletine ,milletine bağlı işadamları ile kalkınmanın gerçekleşeceğinin bilinciyle sizlerin nezdinde işini istihdam ve kalkınma gayesi içerinde doğru ve emin yapan tüm sanayici ve işadamlarına başarılar dileriz” diye konuştu.
Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ,”sizlerin şahsında hukukun doğru adımlarla birlikte hem sosyal hayata hem de iş hayatına ışık tutacağının bilincinde olduğumuzu ifade etmek isterim. Yaptığınız bu ziyaret için şahsım, yönetim kurulu ve üyelerimiz adına sonsuz şükranlarımızı bildirir görevlerinizde başarılarınızın devamını dileriz” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum