phishing

Başkan Mustafa Çöl’ün Yurt Dışı Ziyareti Başladı

Başkan Mustafa Çöl’ün Yurt Dışı Ziyareti Başladı

Başkan Mustafa Çöl’ün Yurt Dışı Ziyareti Başladı
19 Aralık 2018 - 21:29

 

 

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl engelli kardeşlerimizin yüzünü güldürmek, dertlerine deva olabilmek, yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek için engellileri kardeşlerimiz tarafından kullanılacak eşyaları teslim almak için gurbetçi vatandaşlarımız ile organize edilen yurt dışı gezisi başladı.

 

Engelli kardeşlerimizin kullanacağı; akülü ve normal tekerlekli sandalyeler, engelli fitness aletleri, engelli taşıma cihazları, görme ve duyma güçlüğü çeken vatandaşlarımız için iletişim cihazları, engelli ortopedik yataklar gibi değişik konseptlerden oluşan cihazlar ile dolu bir Tır’ın teslimini almak üzere İsviçre’nin Basel şehrine seyahat etti.

 

Başkan Mustafa Çöl’e bu ziyaretinde Belediye meclis üyeleri Onur Karakuzu, Osman Şimşek ve Rahmi Özbek refakat ediyorlar. Yaklaşık 1 hafta sürmesi beklenen seyahat öncesi bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Niyet hayır akıbet hayır inşallah. Engelli kardeşlerimize bir umut olabilmek için uçuyoruz. Sandıklı hemşerilerimizin ilçemize kazandırdıkları engelli araç ve malzemelerini teslim almak ve hassasiyetlerine teşekkür için gidiyoruz. Rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip eylesin inşallah.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum