phishing

Başkan Kayacan yoksa söylediklerinizin hepsi de yalan mıydı ?

Başkan Kayacan yoksa söylediklerinizin hepsi de yalan mıydı ?

Başkan Kayacan yoksa söylediklerinizin hepsi de yalan mıydı ?
13 Aralık 2018 - 10:15

 

 

Fatih Kayacan Gazete3’ ten Mehmet Emin Güzbey’le konuşmuş ve bu konuşması da sosyal medya aracılığı ile tüm mecralara yayılmıştı. Hatta Bolvadin’de basılı gazete nüshası da dağıttığı iddia edilmişti.

Kayacan Gazetede çıkan beyanatında neler demişti şimdi ise neler yaptı. Bakın bunları buradan sizlerle paylaşacağım.

Güzbey;”' AK Parti aday göstermediği takdirde. 'Bağımsız' olarak sahaya çıkacağına dair söylemleri aktardım. Bakın neler dedi bu konuda... “ diye soruyor. Bakın Kayacan nasıl cevap veriyor;

'Ben ideolojik anlamda geleneği olan birisiyim. Ben AK Parti'ye zarar verecek bir şey Yapmam. Hele ki Recep Tayyıp Erdoğana zarar verecek hiçbir şey yapmam. Bolvadin halkı bana hak ettiğimden daha fazla teveccüh gösterdi. göstermekte. Ailemle, dostlarımla, halkımla istişare edeceğim elbette. X.Y,Z partilerinden arıyorlar. Şunun altını çizerek söyleyeyim ki. AK Partiden başka parti asla olmaz Saadet Partisi dahi olmaz. Babam orada. aile büyüklerim orada. dostlarım da var orada ama asla olma AK Partiden başka parti olmaz Recep Tayylp Erdoğanın I oy fazla alması için gerekenin yapılması gereken bir ortamdayız Mazlum milletlerin umudu Recep Tayylp Erdogan'dır. Ben O'na asla zarar veremem. Bizim niyetimizde sorun yok. Niyet amelin önündedir. Recep Tayylp Erdoğan hasbi bir niyete sahip.”

Hani Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a zarar verecek bir hareketin içerisinde bulunmazdınız sayın belediye başkanı Kayacan bağımsız adaylığınız ilan ederek cumhurbaşkanımıza zarar vermiş olmuyormusunuz?

Kayacan Cumhurbaşkanımızı Kütahyadan tanıdığını iddia ediyor kendisini hatırlayacağını iddia ediyor ama ne hikmetse cumhurbaşkanımız hatırlayamadı sayın başkan kayacanı ve aday dahi etmedi cumhur başkanımıza zarar vercek davranışın içinde bulunmam diyen kayacan bugün neden nefsine uyarak bağımsız aday olmayı tecih etti.Bakın neler diyormehmet emin güzbeye verdiğimülakatta;” Ben O'nu taa 1983 yılında Kütahya'ya Refah Partisi Kongresine siyah paltosuyla geldiğinde sarıldım. 0 günden bu güne asla O'na zarar verecek bir şeyin içinde olmadım. olmamda. 7 düvel bana karşı ne yaparsa yapsın Recep Tayyip Erdoğan Bolvadin dosyası önüne gittiğinde eğer dalgınlığa gelmezse benim soyadımı bilir, hatırlar. Başka bir şey denilse bile durun bakalım. orada Kayacan vardı der. Bundan eminim. Her şeye rağmen ola ki sızın adaylığınız olmadı Bolvadın'de... 'Ben söylediğim gibi halkımın hak ettiğimden fazlasıyla gösterdiği teveccühün karşısında çok mahcup oluyorum. irade kendimde değil. 0 gün gündeme geldi bu konu. Bende onlara dedim söylediğiniz gibi toplumla kavgalı isem bağımsız aday olduğum takdirde en fazla 50 oy alıp oturacaksam, bağımsız olmamda neden risk görüyorsunuz ki? işte bunları söyledim.”

' Kayacan konuşurken bır cümlesinde iradenin kendisinde olmadığından bahsetmişti. bunu açmasını istedim

Ta mülakat yapıldığında bağımsız adaylık sinyali veren başkan Kayacan Akparti’ye sıkıntı yaşatmak için aday olacağını da ta o zamandan dile getiriyor aslında… Yazı iyi okunup analiz edildiğinde ve yazının satır araları iyi irdelendiğinde Kayacan Akparti’nin sıkıntı yaşayacağını bile bile cumhurbaşkanımıza mazlum milletlerin umuduna zarar vereceğini bile bile bağımsız aday oluyor.

Bakın mülakatta devamla daha neler söylüyor;

Evet başka parti olmayacağını net olarak ifade ettim. Ama diğer hususta irade bende değil. Ne olur bilemiyorum. 7 düvele rağmen Recep Tayyip Erdoğanın benim ile ilgili olumsuz bir karar vereceğini düşmüyorum. Ama aksi durumda da istişarelerim olacak. Allemle. halkımla. dostlarımla. Bakın burada bazı şeyler yaşanıyor. Işte o yaşananlar iradeyi sizden alıyor. Burada parçalanan insanlar var. Tehdit edilen insanlar var. Kayacan giderse senin halin ne olacak denilerek tehdit edilenler var. Bunlara da kayıtsız kalmam mümkün değil.' Tüm bunları konuştuktan sonra Kayacan dedi kl: 'Lütfen not alın. Eğer AK Parti beni aday gösterirse tüm Afyon'da rekor oy ile seçimi kazanırım. Tüm Afyon'un rekorunu kırarım. Rekor oy alan Belediye Başkanı olurum. Aksi halde AK Parti Bolvadln'de sıkıntı yaşar. Ben sürekli halkın içindeyim. Onlardan uzak, kopuk değilim. Toplumla kavgalı değilim.'

 

Buradan da anlaşılacağı gibi cumhurbaşkanımıza zarar vermeyeceğini iddia eden bir Akpartili belediye başkanının bugün bağımsız adaylığını açıklaması ise bu ne perhiz bu ne lahana turşusu sorusunu getirdi. Hem zarar vermem, verecek davranışta bulunmam diyeceksin hem de çıkacaksın bal gibi de zarar vereceğini bile bile bağımsızdan aday olacaksın. Bu laflara kargalar bile güler. Başkan Kayacan ın bu sözlerinden sonra akıllara şu soru geldi. Ne yani o gün başkan Kayacan verdiği mülakatta bizleri kandırdı mı yalan mı söyledi ? Evet soruyoruz sayın başkan bizlere, aziz Bolvadinlilere yalan mı söylediniz eğer o gün söyledikleriniz doğruysa, bugün söyledikleriniz neyin nesi? Bugün yaptıklarınız da doğru diyorsanız o gün bu lafları niye ettiniz ? Bunlardan hangisine inanacağız. Siz bizi kandırdınız mı? Bize yalan mı söylediniz?

YORUMLAR

  • 0 Yorum