phishing

Başkan Çoban’dan 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetimine ziyaret

Başkan Çoban’dan 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetimine ziyaret

Başkan Çoban’dan 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetimine ziyaret
22 Ağustos 2017 - 20:22

Başkan Çoban’dan 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetimine ziyaret

 

 

 

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Geçen günlerde yapılan genel kurul toplantısının ardından yeniden 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Bekir Koçak ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Burhanettin Çoban, çalışmalarının devamını diledi.

Geçen dönemle birlikte 2. Küçük Sanayi Sitesi'nin büyük bir gelişim hamlesine girdiğine dikkat çeken Başkan Bekir Koçak, hizmetlerin artarak devam etmesini temenni etti. Şu ana kadar sanayi esnafına ne söz verdiyse fazlasını gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Burhanettin Çoban ise sadece geçen dönem 2. Küçük Sanayi Sitesi'ne 5 milyon lira civarında yatırım yaptıklarını hatırlattı.

Sitedeki dükkânları da gezen Başkan Burhanettin Çoban, sanayi esnafının taleplerini dinleyerek sıkıntıları yerinde gördü.

ÇOBAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

 Başkan Burhanettin Çoban'ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyan sanayi esnafı sağ olsun Başkanımız, yıllardır ihmal edilen alt ve üst yapı sorunumuzu gidererek sanayimize sahip çıktı ve güzelleştirdi. Bizleri ziyaret ederek talep ve sıkıntılarımızı dinleyen Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz diye konuştular.

Başkan Çoban ise esnafın yanında olduklarının bir kez daha altını çizerek gerek bölge esnafının gerekse de siteye gelen müşteri memnuniyetinin kendilerini de mutlu ettiğini söyledi. Başkan Çoban esnafa bol kazançlar temennisinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum