phishing

Başkan Bulut teşekkür etti

Başkan Bulut teşekkür etti

Başkan Bulut teşekkür etti
08 Kasım 2018 - 09:56

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesine bağlı Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut adaylık sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Adem Bulut sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada MHP’den tekrar aday gösterilmesinde emeği geçenlere ve Pazarağaç halkına teşekkür etti.

MHP’den tekrar aday gösterilen Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut sosyal medya hesabından ;”Kıymetli Pazarağaç halkımız ve dava arkadaşlarım.

2014 yılında ÜRETKEN BELEDİYECİLİK anlayışı ile MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ile çıktığım bu yolda 2019 Yerel seçimlerinde Bilge Liderimiz Sayın Dr.DEVLET BAHÇELİ Beyimizin tekrar onay ile aday gösterildim. Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır. Yarım kalan projelerimiz ile birlikte zaman zaman sizlerle paylaşacağımız yeni seçim beyannamemiz ile Kasabamızı daha güzel yerlere taşıyacağız inşallah.2014 yılından bu yana makam ve mevki hırsı olmadan tüm ekibimiz ile birlikte gece-gündüz demeden mesai gözetmeksizin sizlere hizmet verdik. Pazarağacımız her şeyin en güzeline layıktır. Bu vesile ile tüm kasaba halkımızdan desteklerini bekler saygılarımı sunarım. “dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum