phishing

Başkan adayı Zeybek OSB’yi ziyaret etti

Başkan adayı Zeybek OSB’yi ziyaret etti

Başkan adayı Zeybek OSB’yi ziyaret etti
15 Aralık 2018 - 13:58 - Güncelleme: 16 Aralık 2018 - 17:12

 

 

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti’nin Belediye başkan adayı Mehmet Zeybek ziyaretlerine devam ediyor. OSB Başkanı Bekir Yeşilay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Zeybek, sanayicilerin her zaman yanında olduğunu söyledi. Seçim çalışmaları hakkında da bilgiler veren Zeybek, “Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve yönetim kurulu üyelerine bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. Malum olduğu üzere 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti adayı olarak ismimiz açıklandıktan sonra 1 ay gibi bir süre tek başımıza ferdi ziyaretlerde bulunduk. Geçtiğimiz hafta Pazartesi’den itibaren de seçim karargâh merkezimiz resmen faaliyete başladı. O günden bugüne ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Şimdide OSB’yi ziyaret ediyoruz. Arkadaşlarımızla istişare edeceğiz. Problemlerimize beraber çözüm yolları arayacağız inşallah” dedi.

 

SANAYİCİMİZİN HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLDUNUZ

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Adayı Zeybek’e çalışmalarında başarılar diledi. Yeşilay, “Başkanımızın da belirttiği gibi 31 Mart’ta belediye seçimlerimiz var. Milletvekili seçimleri, belediye seçimleri, Cumhurbaşkanlığı başkanlık seçimleri. Şimdi geriye dönüp baktığımız zaman hem sanayiciler olarak hem de organize yönetimi olarak bakıldığı zaman şuan ki belediye başkanımız Burhanettin Çoban ve İl başkanlığı görevinde bulunmuş ve şuan AK Parti’nin adayı olan Mehmet Zeybek kardeşimiz bizlere her zaman destekçi olmuştur. Tüm sorunlarımızda biz kendisine gittiğimizde imkanları nispetinde her şeyi zorlayarak her zaman destek olmuştur. Kendisi bunu belirtmemizde fayda olduğuna inanıyorum ve bize verdiği desteklerden dolayı da organizedeki sanayicilerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz adına da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

SİZLERE GÜVENİYORUZ

Mevcut belediye başkanı Burhanettin Çoban’ın OSB’ye önemli desteklerinin olduğuna değinen Yeşilay, şöyle konuştu; “İnanıyoruz 31 Mart’tan sonra bizlere destek olacağına şuan ki başkanımız Burhanettin Çoban kadar bizlere önem vereceğine canı gönülden hem yönetim olarak hem de sanayici olarak güveniyoruz. Çıktığı yolda Sayın Mehmet Zeybek’e başarılar diliyoruz.” Konuşmaların ardından Zeybek ve OSB Başkanı Yeşilay bir süre fikir alış verişinde bulundu. Zeybek’i OSB ziyaretinde İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kocaşaban, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve parti üyeleri de eşlik etti. Ayrıca ATB Başkanı Mehmet Mühsürler ile OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu’da ziyarette yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum