phishing

Başkan Acar, bu yıl yapacağı hizmetleri açıkladı

Başkan Acar, bu yıl yapacağı hizmetleri açıkladı

Başkan Acar, bu yıl yapacağı hizmetleri açıkladı
24 Mayıs 2016 - 17:26

 

 

 

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Dinar Belediyesi’nin 2016 yılı içerisinde gerçekleştireceği projeleri ve yapılacak olan işleri açıkladı.

2016 Yılı içerisinde Yeni Otogar Projesini hayata geçirmek istediklerini belirten Başkan Acar, otogar projesinin özel bir mimarlık firması tarafından hazırlandığını ve projenin üstünde çalıştıklarını söyledi.

Diğer büyük bir proje olan İstasyon Caddesinde başlanılan yolun devamı olan ve Cumhuriyet Meydanına kadar sürecek olan projenin 2016 yaz sezonunda da devam edeceğini bildiren Acar şunları söyledi:

 

25 BİN METREKARE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞENECEK

“Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi önünden başladığımız ve öğretmen evine kadar yapımı biten şehir içi değişim programı kapsamında yapılan yolun ikinci etap çalışmaları başlayacaktır.

Bu projelerimizin yanı sıra, kilitli parke taşı, kaldırım, sıcak asfalt serimi,  çocuk oyun parkları ve fitness spor aletleri kurulum çalışmalarımız da 2016 yılında başlayacaktır. Bu bağlamda 2016 yılı yol yapım sezonunda, 25 Bin metrekare kilitli parke taşı, 75 Bin metrekare sıcak asfalt serimi yapılacaktır. 63 adet çocuk oyun parkı ve fitness spor aletleri ilçemizin muhtelif yerlerine kurduk, bir adet engelli vatandaşlarımız için engelsiz çocuk oyun parkı ve fitness spor aletleri kurulumu yapılacaktır. 2016 yılı içinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce toplam 2000 metre kanalizasyon hattı döşenmiştir. Yine Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından istasyon arkasından 125. Ana Okulu arasında bulunan kanal, içerisinden 500 lük korige boru geçirilerek üzeri kapatılmıştır. İlçemizin park, bahçe, refüj ve muhtelif alanlarına dikilmek üzere toplam 6 bin adet çeşitli çiçekler alınarak dikimleri başlanmıştır.”●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum