phishing

Başbakan’ın mektuplarını Belediye personel dağıtıyor

Başbakan’ın mektuplarını Belediye personel dağıtıyor

 Başbakan’ın mektuplarını Belediye personel dağıtıyor
24 Şubat 2017 - 16:29

 

 

Başbakan’ın mektuplarını

Belediye personel dağıtıyor

 

 

CHP İl Başkanı Demirkırkan: Sayın Başbakan Binali Yıldırım'ın gönderdiği mektupların Belediye personeli tarafından dağıtıldığını gördük”

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, haftalık basın toplantısında, “Sayın Başbakan Binali Yıldırım'ın gönderdiği mektupların Belediye personeli tarafından dağıtıldığını gördük” açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan'ın açıklaması şöyle:

Referandum sürecinde ciddi adaletsizlikler var. Devletin, iktidarın gücüne karşı hayır sesini yükseltmeye çalışıyoruz. Adeta yel değirmenlerine karşı savaşıyoruz. Sayın Başbakan Binali Yıldırım'ın gönderdiği mektupların Belediye personeli tarafından dağıtıldığını gördük. Bununla ilgili gerekirse görüntüleri de sunacağız.

 

BU PAKETİN İÇİNDE TERÖRÜ BİTİRECEK MADDE VAR MI?

Referandumda milletimizin geleceği oylanacak. Bir evet propagandası yapılıyor. Sayın Binali Yıldırım'a soruyorum: 15 yıldır neyi yapamadınız, hangi kanunları çıkaramadınız? Erdoğan'ı seçin, terör bitsin, Erdoğan'ı seçin ekonomi şaha kalksın deniyordu. 7 Haziran'da kaybeden bir iktidar vardı. AKP'nin tek başına iktidar olması propagandası ile bu sloganlar yineleniyordu. 12 Eylül 2010 referandumunda, 2014'teki Cumhurbaşkanlığı seçiminde, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde AKP'nin söylemleri aynıdır. Bu paketin içinde gerçekten terörü bitirecek bir madde varsa biri çıksın anlatsın. Ben de 'evet' diyeceğim.

Ülkemiz iyi yönetilmiyor. Vatandaşlarımız kandırılıyor. Biz ülkemizin Atatürk'ün istediği gibi muassır medeniyetler seviyesine çıkmasını istiyoruz. Ancak ülkemiz bu durumdan çok uzak. İstatistikler bunu söylüyor.

 

ANLATTIĞIMIZ ŞEY, BİR DENGE MEKANİZMASININ OLMADIĞIDIR

Dünyada parlamenter sistemden başkanlık sistemine geçen 8 ülke var. Gana, Sudan, Zimbabwe gibi ülkelerdir bu ülkeler. Yıllık gelirleri 1150 dolar civarında. Ben vatandaşlarımızdan dikkatli olmalarını istiyorum. 18 maddenin içeriğini anlayıp onlar sonra karar vermelerini istiyoruz. Bizim açımızdan evet diyen de hayır diyen de bu ülkenin onurlu vatandaşlarıdır.

Sayın Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Genel Başkan Yardımcımız hakkında bir eleştiride bulunmuş. Evet ortada bir yalan var. Ama 'fesih varsa istifa edeceğim' diyen kişi, bunu Bekir Bozdağ'ın ağzından ve kendi broşürlerinde görmüytür ve gereğini yapacaktır. Bir kişi isterse absürd şeyleri dahi hayata geçirebilir. İşyerlerine bile el koydum diyebilir. Bizim anlattığımız şey, bir denge mekanizmasının olmadığıdır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Hayır' çadırını ziyaret etmesini olumlu buluyorum. O çadıra girmesi, oradakilerle tokalaşması ne kadar güzelse, çıkarken o çadırdakilere hakaret etmesi de o derece olumsuzdur.”●NERGİZ MERT

YORUMLAR

  • 0 Yorum