phishing

"Bana Bir Şeyhler Oluyor" İzleyiciyle Buluştu

"Bana Bir Şeyhler Oluyor" İzleyiciyle Buluştu

 "Bana Bir Şeyhler Oluyor" İzleyiciyle Buluştu
28 Mart 2018 - 21:42

                Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas yönetiminde sezonun ikinci oyunu olan "Bana Bir Şeyhler Oluyor" adlı tiyatro oyunuyla yeniden sanatseverlerin karşısına çıktı.

 

                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ev sahipliğinde gerçekleşen galaya, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Belediye Meclisi Üyeleri; Mustafa Albay, Bekir Özerdem ve Mehmet Soner, Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz, işadamları, gazeteciler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

 

                BAŞKAN ÇOBAN OYUNCULARI TEBRİK ETTİ

 

                Sezonun ilk oyunu olan "Salaklar Sofrası" oyunuyla Afyonkarahisar halkına kahkaha tufanı yaşatan Belediye Şehir Tiyatrosu, komedi türü ikinci oyunla tiyatroseverlerin karşısına çıktı. Tiyatro ve Sinema Sanatçısı-Yazar Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan ve daha çok önce pek çok kez sahnelenen oyun, bu kez Sanat Yönetmeni H. Hüseyin Elmas'ın yönetmenliğinde Belediye Şehir Tiyatrosu'nun gönüllü oyuncuları tarafından sahnelendi. İki perdelik oyunda, profesyonel tiyatrocuları aratmayan bir performans sergileyen oyuncular, izleyiciden büyük alkış aldı. Oyun sonunda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da performanslarından dolayı tiyatrocuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

                ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMADI

 

                Oyun öncesinde, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü bildirgesini okuyan Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a tüm tiyatro ekibi adına teşekkür etti. Aynı gün, Afrin'de mayın patlaması sonucu şehit olan ve baba ocağı Şuhut'ta ebediyete uğurlanan Şehit Piyade Uzman Çavuş İbrahim Imış'ı da unutmayan Elmas, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve Türk Milleti'ne başsağlığı diledi. Ayrıca, oyun öncesinde şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde ilk gösterimi yapılan oyun, 30 Mart ile 4, 6, 11 ve 18 Nisan tarihlerinde saat 20.00'da RAM Salonu'nda (Eski Halk Eğitim Merkezi) ücretsiz olarak sahnelenecek.  

 

                Sanat Yönetmeni H. Hüseyin Elmas'ın yönetmenliğinde, sahne önü ve arkasında çok geniş bir ekibin emek harcadığı oyunun oyuncu kadrosunda; Serhat Turan, Ceren Gürlek, Yusuf Agunsoy, Şule Ergin, Fatih Çorapsız, Cemil Koska, Merve Tunçay, Zafer Seçme, Metin Kayacan, Merve Ardahanlı, Ahmet Erkan, Satılmış Akkaş, İsa Özdemir, Merve Özaltın, Büşra Mesci, Mustafa Özbek ve Nihayet Şahin yer aldı. Sahne arkasında görev alan isimler ise şöyle: Sahne Amiri-Yusuf Agunsoy, Reji Asistanı-Merve Tunçay, Ses ve Işık Nurullah Özuslu, Kostüm-Merve Tunçay ile Nihayet Şahin, Teknik-İsmail Taşkın, Ses&Kayıt-Nurullah Maral, Kuaför-Metin Kuaför, Video&Montaj-Samed Bayram, Afiş-Zakire Şahin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum