phishing

Bakan Yardımcısı Ahmet Koca Bolvadin’de

Bakan Yardımcısı Ahmet Koca Bolvadin’de

Bakan Yardımcısı Ahmet Koca Bolvadin’de
14 Ocak 2019 - 11:49

 

 

Akparti 22.ve 23. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili, Aile Çalışma ve sosyal Hizmetler Bakan yardımcısı Ahmet Koca bazı inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a geldi.

 Akparti 22.ve 23. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili, Aile Çalışma ve sosyal Hizmetler Bakan yardımcısı Ahmet Koca Memleketi Bolvadin’de çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak ve bakanlığı tarafından Bolvadin’e yapılacak hizmetler ve yatırımlarla ilgili olarak görüş alışverişinde bulunmak üzere Afyonkarahisar’a geldi.

Akparti 22.ve 23. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili, Aile Çalışma ve sosyal Hizmetler Bakan yardımcısı Ahmet Koca Bolvadin kaymakamlığında Bolvadin kaymakamı İbrahim Özkan ve Akparti İlçe başkanı Ömer Dayı Belediye Başkan Adayı halil İbrahim Sevim ve vatandaşlarla bir araya gelen Koca,  Huzurevi Yeni binası, engelli Gündüz bakımevi ve kadın sığınma evi ile arsa ve yerleri hakkında değerlendirmede bulundu.

Koca’nın Kaymakamlığa gelişini duyan vatandaşlar Koca ile görüşmek ve dertlerini dile getirmek için Bolvadin Kaymakamlığına akın ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum