phishing

Bakan Fakıbaba : İlaç Üretmenin zamanı geldi

Bakan Fakıbaba : İlaç Üretmenin zamanı geldi

Bakan Fakıbaba : İlaç Üretmenin zamanı geldi
27 Mart 2018 - 20:46 - Güncelleme: 28 Mart 2018 - 11:55

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, Bolvadin’de Alkaloid fabrikasında incelemeler bulundu.

Ulusal basınında hazır bulunduğu toplantıda Bakan Fakıbaba çok önemli açıklamalar yaptı.

BAKAN FAKIBABA: ”İLAÇ ÜRETMENİN ZAMANI GELMİŞTİR”

Eski Başbakanımız,büyük devlet adamı Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamızın üstün gayretleri ile fabrikanın Bolvadin ilçesine kazandırıldığını ifade eden Bakan Fakıbaba: ”Alkaloid fabrikasında haşhaş kabuğundan üretilen ilaç hammeddesinin bundan sonra ilaç üretmenin zamanı gelmiştir.Bu konuda başta sağlık bakanlığı olma üzere ve diğer bakanlıklarla da görüşeceğiz.Hocamız Erbakan’ın bir kompleks olarak düşündüğü fabrikanın o niteliğe kavuşması için değerli milletvekillerimiz ve sayın bakanımız Veysel Eroğlu ile bu konu üzerinde çalışacağız.’ ‘Dedi.

BAŞKAN DAYI: ”TARIM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI VE PROJELERİMİZE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

Son 15 yılda Bolvadin ilçemizde tarım ve hayvancılık sektöründe büyük bir ivme kazandığını söyleyen Ak Parti ilçe Başkanı Ömer Dayı:”Organize hayvancılık bölgemiz kurulma aşamasına geldi. 30 Bin büyük baş,70 Bin küçükbaş hayvan varlığımız mevcut.Üç tane et entegre tesisimiz,10 civarında mandıramız vardır.Türkiye genelinde ipart destekli yapılan projeler kapsamında ilçeler arasında en ön sırada yer alarak onlarca yatırım aldık. Girişimci ve çalışkan halkımız bakanlığımızın desteklerini haketmektedirler. Bu nedenle öncelikle ilçemize yakışır bir ilçe tarım müdürlüğü hizmet binası talep ediyoruz.Bolvadin’e yapılmasını istediğimiz projeleri dosya halinde sunuyor ve desteklerinizi bekliyoruz.”Dedi.

Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Dayı 81 il, 81 köyde gerçekleştirilen ”Birlikte üretim projesinin” Afyonkarahisar ilinde sadece Bolvadin ilçesi Kemerkaya köyünde yapılmasından dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fatih Kayacan’da ilçemizin sembolü olan haşhaş figürlü bir plaket takdim etti.

Sonra birlikte Kemerkaya köyüne geçilerek projenin tanıtımı yapıldı.Kemerkaya’da Bakan Fakıbaba’ya yoğun ilgi gösterildi.Köy halkı desteklerinden dolayı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba’ya memnuniyetlerini ifade ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum