phishing

Bakan Eroğlu'dan Sandıklı’ya Hizmet Yağmuru…

Bakan Eroğlu'dan Sandıklı’ya Hizmet Yağmuru…

Bakan Eroğlu'dan Sandıklı’ya Hizmet Yağmuru…
05 Nisan 2018 - 22:59 - Güncelleme: 06 Nisan 2018 - 01:13

 Orman ve Su İşleri Bakanı  Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Sandıklı İlçesine kazandırılacak olan tesislerin temel atma merasimleri için Afyonkarahisar’a gidiyor.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 6 Nisan Cuma günü Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi’nde düzenlenecek merasimde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek 3 adet tesisin temelini atacak.

Sandıklı’yı Taşkın Zararlarından Koruyoruz

 Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 6 Nisan Cuma günü saat 14:00‘da Sandıklı Belediye Önü’nde düzenlenecek merasimde DSİ tarafından inşa edilecek olan Sandıklı İlçe Merkezi Üst Havza Kuşaklama, Ekinhisar Göleti Sulaması ile Ekinhisar Kasabası taşkın koruma tesisinin temelini atacak.

 Ayrıca Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından merasimde 28 milyon TL’ye mal edilecek doğalgaz yatırımının açılışı da gerçekleştirilecek.

Bakan Prof. Dr. Eroğlu,  Afyonkarahisar’da düzenlenecek merasimde OGM tarafından orman köylülerinin kalkındırılması maksadıyla 10 aileye gelir getirici tür, 5 aileye Orköy sertifikası ve 3 köye çok maksatlı yangın söndürme tankeri verecek. Ayrıca badem, ceviz, iğde, zerdali ve sedir fidanı türlerinden oluşan toplam 4 bin adet fidanı vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtacak.

1.290 Dekar Zirai Arazi Suya Kavuşacak

Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından temeli atılacak tesislerle 1.290 dekar zirai arazi modern sulama sistemine kavuşacak. Sandıklı ilçe merkezi ve Ekinhisar Kasabası taşkın zararlarından korunacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum