phishing

Bakan Eroğlu, Ağrı’da 8 tesisin temelini attı

Bakan Eroğlu, Ağrı’da 8 tesisin temelini attı

 Bakan Eroğlu, Ağrı’da 8 tesisin temelini attı
04 Ağustos 2017 - 20:12

 

Bakan Eroğlu, Ağrı’da 8 tesisin temelini attı

 

 

KURTULUŞ-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Ağrı’da düzenlenen merasimde aralarında Patnos İçme Suyu Projesi’nin de bulunduğu 8 adet tesisin temelini attı. Törende temeli atılan 8 tesisin toplam yatırım bedeli 100 milyon lirayı buluyor.

Eroğlu, "Bu projeler 100 milyon lira. Patnos içme suyu arıtma tesisi. Taşlıçay Derecek Barajı hasretle beklenen barajdı ve temelini atıyoruz. Patnos Yukarıgöçmez Barajı. Patnos Yeşilhisar Barajı, Taşlıçay Derecek Barajı sulaması ve Patnos Yeşilhisar göleti sulaması olmak üzere, 7 tane baraj ve sulaması. Bir de orman paketi çalışmamız var” diye konuştu.

AĞRI’YA 8 MÜJDE DAHA

Ağrı'ya 30 Ekim 2016'da 36 müjde verdiklerini anımsatan Prof. Dr. Eroğlu, "Bugünde 8 müjde ile geldik. Böylece 44 müjde veriyoruz 427 milyon lira. Bu müjdelerde 3 tanesi DSİ'ye, 4 tanesi Orman Genel Müdürlüğüne, bir tanesi de meteorolojiye ait” dedi.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu daha sonra Ağrı Valilik Meydanı'nda toplu açılış törenine katıldı. Bakan Prof. Dr. Eroğlu yaptığı konuşmada, temeli atılan 8 tesisin toplam maliyetinin 100 milyon lira olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından 25 aileye gelir getirici tür sertifikası verildi. Programın ardından, valilik önünde vatandaşlara fidan dağıtıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum