phishing

Babadan Oğluna En Değerli Hediye

Babadan Oğluna En Değerli Hediye

Babadan Oğluna En Değerli Hediye
10 Kasım 2017 - 18:22

Babadan Oğluna En Değerli Hediye  

 

 

Antalya'da yaşayan ve 5 yıldır böbrek yetmezliği rahatsızlığı bulunan, 1,5 yıldır da diyaliz tedavisi gören 26 yaşındaki Süleyman  Altıntaş, genç, babasından nakledilen böbrekle sağlığına kavuştu. Aşçılık mesleğinde ilerlemek için  Afyonkarahisar'dan Antalya'ya taşınan Süleyman Altıntaş'a 5 yıl önce crohn hastalığı (kronik ve iltihaplı bir bağırsak hastalığı) teşhisi konuldu. Hastalığa bağlı kronik böbrek yetmezliği de yaşayan  Altıntaş, 1,5 yıl önce diyalize girmeye başladı.

İMDADINA BABASI HALİT  ALTINTAŞ YETİŞTİ

Sağlık Bakanlığının organ nakli listesine yazılmasına rağmen kadavradan uygun organ bulunamayan  Altıntaş'ın imdadına babası Halit  Altıntaş yetişti.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tetkiklerde baba  Altıntaş'ın böbreğinin oğluna uyumlu olduğu belirlendi.

Hastanenin Organ Nakli Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuğrul Çakır ve Doç. Dr. Arif Aslaner tarafından gerçekleştirilen ameliyatla babadan alınan böbrek başarıyla oğluna nakledildi.  Altıntaş,  Organ Bağışı Haftası'nda gerçekleştirilen nakille sağlığına kavuştu.(AA)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum