phishing

ATSO UR-GE katılımcıları Uzakdoğu’ya açılacak

ATSO UR-GE katılımcıları Uzakdoğu’ya açılacak

ATSO UR-GE katılımcıları Uzakdoğu’ya açılacak
22 Kasım 2017 - 17:29

ATSO UR-GE katılımcıları

Uzakdoğu’ya açılacak

 

 

KURTULUŞ-Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürüttüğü Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (UR-GE) Projesi kapsamında, Doğaltaş Sektörü Güçbirliği Projesi içerisinde yer alan 7 firmadan toplam 11 katılımcı firma temsilcisi, Singapur ve Avustralya ülkelerine yurtdışı iş gezisi programı gerçekleştirdiler. 11-19 Kasım tarihlerini kapsayan programda, katılımcı firmalar öncelikle Singapur’da, ardından Avustralya’nın Melbourne ve Sidney şehirlerinde ikili iş görüşmeleri ve firma ziyaretleri gerçekleştirdiler. Yapılan açıklamada, şu bilgiler verildi: “İlk olarak Singapur’a varan heyet 12 Kasım Pazartesi günü otel toplantı salonunda sektörel ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. İkili iş görüşmelerinin ardından, program firma ziyaretleri ile devam etti.

İŞ GÖRÜŞMELERİ VE SHOWROOM ZİYARETLERİ YAPILDI

Singapur’daki programın tamamlanmasının ardından 7 firmadan 11 temsilci Avustralya’nın Melbourne şehrine hareket etti. 15 Kasım Çarşamba günü firmalar, otel toplantı salonunda ikili iş görüşmeleri gerçekledirler. B2B’ye katılan Melbourne Ticaret Ataşeliği Yerel Uzmanı İdris Muslu bölge ve doğaltaş pazarı ile ilgili önemli bilgiler verdi. Perşembe günü ise, heyet Melbourne doğaltaş sektöründe faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek iş görüşmeleri ve showroom ziyaretleri gerçekleştirdi.

Melbourne bölgesindeki faaliyetlerini tamamlayan katılımcı firmalar, ikili iş görüşmeleri ve fabrika, showroom ve depo ziyaretleri yapmak amacıyla Sidney’e hareket etti. 17 Kasım Cuma günü sabah saatlerinde Otel’de ikili iş görüşmeleri gerçekleştiren firmalar, görüşmenin ardından Sidney Ticaret Ataşeliği Dış Ticaret Uzmanı H. Kutay Kesim ile görüşerek bölge ve sektör hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Daha sonra fabrika, showroom ve depo ziyaretleri ile program sonra erdi. Heyet 19 Kasım Pazar günü öğle saatlerinde Afyonkarahisar’a ulaşarak programı tamamladı.”

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum