phishing

ATSO’nun üç çiçeği

ATSO’nun üç çiçeği

ATSO’nun üç çiçeği
22 Ekim 2016 - 21:21 - Güncelleme: 22 Ekim 2016 - 21:55

ATSO’nun üç çiçeği

 

Afyonkarahisar Ticaret Ve Sanayi Odası’nın meclisinde üç hanımefendi görev yapıyor. Ticaret Odası meclisimizde görev yapan hanım üyeler Berna Göçmen Tokman ve Günay Öztürk Kart,daha sonra istifalarla boşalan yönetim kurulu üyeliği koltuğuna Günay Öztürk Kart geldi.Berna Göçmen Tokman ise ATSO meclis başkanvekilliği görevini halen sürdürüyor.  şimdi de meslek komitesinde yapılan seçimle gelen Funda Güleç Yaman görev yapmaya başladı.

Hani hanımlara çiçek diye ifade edilir.İşte başlığı da oradan koydum.Aslında onların üçü de birer başarılı işkadını ve her birisinin birer başarı hikayesi var.Hem de sıkı dostlar.

Afyon Kocatepe Üniversitesi’ne tavsiyem odur ki, bu hanımları öğrencileriyle buluştursunlar inanın anlatacakları o kadar çok deneyimleri var ki.

Ticaret Odamız’ı şenlendiren bu hanımlara görevlerinde üstün başarılar dilerken, yenilenecek olan seçimlerde sayıları artarak tekrar Ticaret ve Sanayi Odası meclisine girerler diye dua ediyorum.Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa Günay Öztürk Kart aynı zamanda yönetim kurulunda da görev yapıyor.

Bera Göçmen Tokman duygularını sosyal medya hesabından dile getirdi.Tokman;” ATSO tarihinde ilk defa üç kadın meclis üyesi bir arada.Birken iki olduk,ikiyken üç olduk.Kadın meclis üyesi sayımızın artması dileğiyle..”dedi.

Günay Öztürk Kart’ta duygularını sosyal medya hesabından dile getirdi.Kart;” Fundacığım tebrik ediyorum...Başarılı ve mütevazi bir işkadını olarak seni meclis de görmekten çok mutlu olduk... Afyonumuzda çok değerli ve başarılı işkadınlarımız var...Onları da meclis de görerek sayımızın artması dileğiyle....”dedi.

Hanımlar aynı zamanda Kadın Girişimciler Kurulu’nun da üyeleri.Ne diyelim hanımlara başarılar. Boş vaktinizde Kurtuluş Gazetesi’ne de bekleriz çay kah ve içmeye, iş yaşamı üzerine konuşmaya ve ekonomiden bahsetmeye.

Ticaret odamızın üç başarılı meclis üyesini kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum