phishing

Ataları için mücadele ettiler

Ataları için mücadele ettiler

Ataları için mücadele ettiler
16 Kasım 2017 - 17:52

Ataları için mücadele ettiler
10 Kasım Atatürk’ü anma günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla yıldızlar ve gençler Taekwondo Şampiyonası düzenlendi. Turnuvaya Kağan Gençlik Spor Kulübü, Erkmen Belediye Spor Kulübü, Necat Gençlik Spor Kulübü, Çobanlar Gençlik Spor Kulübü ve Şanlı Gençlik Spor Kulübü olmak üzere toplamda 55 sporcu katıldı
KURTULUŞ- Gerçekleştirilen turnuvaya ilimiz ve çevrelerinde faaliyet gösteren toplam 5 kulüpten 55 sporcu birincilik için mücadele ettiler. Turnuva Anıtpark yanı çok amaçlı spor salonunda gerçekleştirildi.
İŞTE DERECEYE GİREN SPORCULAR
 Genç erkekler arasında yapılan turnuvada 59 kg’da Ramazan Koçer(Erkmen), 68 kg’da Osman Şimşek(Erkmen), 51 kg’da İsmail Hakkı Akgün(Kağan), 55 kg’da A. Sefa Ayna (ferdi) ve 78 kg ve üzeri Ahmet Çelik(Erkmen) 
GENÇ KIZLAR
59 kg’da Gözde Nur Bilek (Kağan), 63 kg’da Halime Ünver (Kağan, 52 kg’da Sultan Dalgıç(Kağan), 55 kg’da Safiye Fidan(Erkmen), 42 kg’da Sümeyye Aygül Kaplan (Kağan) ve 49 kg’da Şerife Ülkü Uyar (Kağan) birinci oldu.
 YILDIZ ERKEKLER
 65 kg’da Abdurrahman Tuğrul Emek (Nejat), 49kg’da Muhammet Şimşek (Erkmen), 61 kg’da Can Erçin (Erkmen), 41 kg’da Abbas Burak Öner (Kağan) ve 53 kg’da Burak Can Atilla (Kağan)
YILDIZ BAYANLAR
53 kg’da Sudenaz Ceylan (Erkmen), 49 kg’da Sıla Coşkun (Erkmen), 45 kg’da Melisa Üsküplü (Kağan), 65 kg’da Ümmü Gülsüm Arı (Erkmen) ve 57 kg’da Aleyna Çetin (Kağan) birinci oldu.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum