phishing

Antalya’da Sandıklı Rüzgarı Esti

Antalya’da Sandıklı Rüzgarı Esti

Antalya’da Sandıklı Rüzgarı Esti
19 Aralık 2018 - 21:29

 

 

Antalya’da bulunan “Sandıklılılar Kültür ve Dayanışma Derneği” tarafından organize edilen dayanışma gecesi Antalya Başaran Business Otel’de yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Esnaf Odası Başkanı Adlıhan Dere, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Mehmet Ali Eroğlu, Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği, Sandıklı Yarenleri ve hemşerilerimizin katılımıyla dolu doldu gerçekleşen gece unutulmaz karelere sahne oldu.

Soğuk ve yağışlım havaya rağmen Başaran Business Otel’i dolduran misafirler gece boyunca birbirinden güzel anlara şahitlik ettiler. Sandıklı oyun havaları, sandıklı türküleri, manileri, özel gün ve gecelerin canlandırıldığı skeçler ile ikramların yapıldığı gece bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hasan Demirbağ; “Bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Bu gibi organizasyonlar ekip ruhunun ön plana çıktığı müstesna günlerdir. Ben huzurlarınızda Sandıklılılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyelerimize, Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’a, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, Antalya Esnaf Odası Başkanı Adlıhan Dere’ye, Gönüllü Hanımlar Derneği’ne, Sandıklı Yarenlerimize, organizasyonda emeği geçen ismini sayamadığım tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Geceye katılan Sandıklı’lı hemşerilerimiz ve misafirler; “Çok güzel ve anlamlı bir gecede bizleri burada buluşturan, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Kendimizi Sandıklı’da gibi hissettik, umarım bu gibi organizasyonlar artarak devam eder. Herkesin eline sağlık çok güzel bir geceydi.”  İfadelerine yer  verdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum