phishing

Ankaralı Ayşe’den Kurtuluş’a teşekkür

Ankaralı Ayşe’den Kurtuluş’a teşekkür

Ankaralı Ayşe’den Kurtuluş’a teşekkür
24 Mayıs 2017 - 18:45 - Güncelleme: 24 Mayıs 2017 - 21:50

Ankaralı Ayşe’den

Kurtuluş’a teşekkür

 

Kendisinin adını kullanarak Emirdağ ilçesine bağlı Çanakcı Yaylasında konser vereceği yönünde çıkan haber ve dedikodulara tepki gösteren Ankaralı Ayşe, kendisini bu konuda uyaran ve kamuoyunu doğru bilgi aktaran gazeteniz Kurtuluş’a Vatan TV ekranlarından teşekkür etti

 

 

 

İSMAİL SAGUN-Geçen haftalarda Emirdağ ilçesinde yapılan Çanacık Yaylasındaki şenliğe Ankaralı Ayşe olarak bilinen Ayşe Dinçer ve Hüseyin Kağıt’ın geleceği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirilmişti. Olayın sosyal medya üzerinde duyulmasının ardından gündeme taşıyan gazeteniz Kurtuluş, ünlü sanatçılar Ayşe Dinçer ve Hüseyin Kağıt ile görüştü. Ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt, olayı Ankaralı Ayşe'den duyduğunu ifade ederek, “Bizim bu organizasyonla bir alakamız yok. Biz bu organizasyona davet edilmedik, konser anlaşması yapmadık,ben konuyu da Ayşe Abla'dan duydum.Ben bu organizasyona da katılmayacağım konser de vermeyeceğim.Yasal bir girişimde bulunmadım bulunmayı düşünmüyorum” dedi.

BUNU YAPANLAR YANLIŞ YOLDALAR

Kurtuluş gazetesine açıklamalarda bulunarak Emirdağ’da her hangi bir programı olmadığını ifade eden Ankaralı Ayşe ve Hüseyin Kağıt, Kurutuluş gazetesine de kamuoyunu doğru yönde bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ettiler. Vatan TV’de ‘Gönüllerin Ayşe’si programında yaşanılan olayı kamuoyu ile paylaşan Ankaralı Ayşe, konuşmasında Kurtuluş gazetesine ve organizatör Hamza Top’a teşekkür etti. İsminin böyle bir olaya karışmasından duyduğu sıkıntıyı dile getiren Ankaralı Ayşe, “Sevenlerim böyle şeylere inanmasın. Bunun yapanlar yanlış yoldalar” dedi.

ŞAKLABANLIK YAPMAYA ÇALIŞTI VE BECEREMEDİ

Vatan TV ekranlarından gazeteniz Kurtuluş’a ve organizatör Hamza Top’a sürekli hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Ankaralı Ayşe, şöyle konuştu; “Ayşe Dinçer konserlerini her zaman Pazartesi günü Vatan TV’de ‘Gönüllerin Ayşe’si programında konserlerimi duyuruyorum. Konser vereceğim yerleri sosyal medya sayfamdan paylaşıyorum. Yalan, yanlış ve gerçek dışı organizasyonları da sevenlerimin inanmasını istemiyorum. Konser vereceğim afişlerle duyuran kişi, ismimi afişlere küçük yazmış. Sen ister küçük ister büyük yaz ismimi afişe. Beni seven insanlar o ismi görmüş. Ayşe Dinçer’in ismini büyükte yazsan küçükte yazsan sevenlerim onu görür. Sen böyle bir şaklabanlık yapmaya çalıştın ve beceremedin. Bu organizasyonun gerçek olmadığını ve sevenlerimi uyarmamızı sağlayan Afyonkarahisar Kurtuluş Gazetesine ve organizatör Hamza Top kardeşime çok teşekkür ediyorum.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum