phishing

Ankaragücü’nü Kocatepe’ye bekliyoruz

Ankaragücü’nü Kocatepe’ye bekliyoruz

Ankaragücü’nü Kocatepe’ye bekliyoruz
20 Eylül 2017 - 22:00

Ankaragücü’nü Kocatepe’ye bekliyoruz

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta eden temsilcimiz Afjet Afyonspor, bugün saat 17.30’da kendi saha ve seyircisi önünde Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur karşılaşmasında TFF 1.Lig ekiplerinden Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek

 

SERCAN SAYIN- Son olarak ligin üçüncü haftasında deplasmanda oynadığı Sivas Belediyespor maçından 1-0’lık skor ile mağlup ayrılan Jetler, gözünü kulağını kupa maçına çevirmiş durumda. Ziraat Türkiye Kupası 3.Turunda Ankaragücü ile bir üst tura yükselme mücadelesi verecek olan mor beyazlılar’ın bu zorlu karşılaşması saat 15.30’da başlayacak.

ZAFER İLE AYRILMAK İSTİYORUZ

Zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde açıklamalarda bulunan Sportif Direktör İbrahim Çelik, “İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Zoru başarmak söz konusu ise biz onu da başarmak için elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz. İnşallah sahamızın avantajını lehimize çevirerek taraftarlarımızın da destekleri ile zafer ile ayrılan taraf biz olacağız” ifadelerine yer verdi.

FATİH HARİÇ EKSİĞİMİZ YOK

Takım hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Çelik, “ Şu anda takımımızda eksik ya da cezalı oyuncu yok. Fatih Şerifoğlu hariç tabii ki. Çalışmalarımız tüm hızı ile sürüyor, oyuncu kardeşlerimiz büyük bir hırs ile hazırlanıyorlar” diyerek sözlerini sonlandırdı.

HIRSLI ÇALIŞMALAR

Temsilcimiz bugün kendi saha ve seyircisi önünde Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör H.Erkin ŞİMŞİR ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra pas ve şut çalışması yapan takım, antrenmanın son bölümünde dar alanda maç yaptı.

ANKARAGÜCÜ MAÇI BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

21 Eylül Perşembe günü sahasında Ankaragücü ile oynanacak Türkiye Ziraat Kupası maçı bilet fiyatları , Kale arkası 5,00 TL., Maraton 10,00 TL. Numaralı ise 20,00 TL. olacak.

Bilet ve forma satışları dünden itibaren Anıt park önünde kurulacak satış standında ve maç günü Kocatepe stadında gerçekleştirilmeye başlandı.

Müsabakayı bayan taraftarlar ücretsiz olarak izleyebilecektir. Taraftarlar Kocatepe stadına taşıyacak olan otobüs seferleri maç günü saat 15.00’dan itibaren başlayacak ve ücretsiz olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum